Isabelle Thoelen, zaakvoerster van Mas Lingua

Isabelle Thoelen geeft met haar zaak Mas Lingua taaltrainingen op maat voor professionals. Ze laat hierbij de kille leslokalen en strakke meetingrooms voor wat ze zijn en gaat voluit voor een meer huiselijk kader. Te midden van de natuur kunnen haar klanten zich ongestoord verdiepen in het Nederlands, Duits of Frans.

Een aanpak met antwoorden

“Ik startte vol enthousiasme met Mas Lingua na een eerder zakelijk verleden in de vleessector. Al snel wilde ik bepaalde aspecten van deze voor mij nieuwe business finetunen en onder de loep nemen. Ik wilde een duidelijk antwoord op vragen zoals: wie behoort tot mijn doelgroep en wie niet? Hoe maak ik het verschil met Mas Lingua ten opzichte van andere taalinstituten? Op welke manier kan ik structuur brengen in mijn aanbod?

Gelukkig kon Katlijn me tijdens mijn brandingtraject de antwoorden geven die ik nodig had. Stap voor stap zetten we samen de puntjes op de i. Door mijn zaak grondig te bekijken, kwamen we tot een concreet concept met meer structuur en een verfijnder aanbod in de vorm van pakketten en formules. Daarnaast werd het helemaal duidelijk wie ik wilde aantrekken en wie net niet. Katlijn onthulde ook de enorme surplus van mijn zaak: Mas Lingua is persoonlijk, empathisch en vol beleving. Dat kan als meerwaarde serieus tellen, niet?”

Het brandingplan als houvast

“Heel het brandingproces werd in een ongelooflijk handig brandingplan gegoten. Dit vormt vanaf nu mijn absolute leidraad. Ik geef trouwens graag toe dat ik dit plan regelmatig herlees. Het is voor mij een constante reminder van hoe mijn zaak precies in elkaar steekt. Van USP en ESP tot missie, visie en aanbod: alles is nu kristalhelder!”

Boordevol creativiteit

“Katlijn brengt niet alleen inzicht in de voordelen en eigenheid van je merk, er schuilt ook veel creatief talent in haar. Zo bedacht ze een zeer sterke baseline voor mijn business: Thuiskomen in taal. Dat zegt helemaal waar het om draait. Ze geeft ook veel input over visuele elementen, zoals het logo. En ze springt bijzonder creatief om met commerciële formules en pakketten. Iets wat ik absoluut nodig had om mezelf zekerder te voelen in een verkoopgesprek.”

Een echte aanrader

“Katlijn doet er echt alles aan om je doel te bereiken. Ze wil boven alles dat je tevreden op je traject terugblikt. Of anders gezegd: ze zorgt ervoor dat je de finish bereikt met een positief gevoel. Haar begeleiding is daarbij zowel professioneel als betrokken en persoonlijk. En dat maakt haar aanpak echt uniek en een absolute aanrader.”

 

www.maslingua.be

Streef jij ook naar een sterke branding om jouw bedrijf uniek in de wereld te zetten? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren