fbpx

Klaar om opmerkelijk te zijn?

Dan begeleiden wij jouw merk bij je branding, communicatie en klantbeleving.

We ondersteunen jouw merk op zes vlakken. Ga je voor het volledige traject? Dan kan je ze beschouwen als een gericht stappenplan op weg naar een rendabel en sterk merk. Zit je branding al goed? Dan kan je ook instappen in het communicatie- of klantbelevingsgedeelte van ons aanbod.

Goed om te weten: de opleidingen in onze academy zijn toegankelijk voor eigenaar-ondernemers én hun team.

BRANDING AGENCY

  1. Je merk sterker maken

Want een duidelijke merkidentiteit, een onderscheidend merkverhaal, een stevige merkstrategie en een creatieve merkbeleving versterken je business.  Zo sta je stevig in de markt, benut je de juiste opportuniteiten en onderneem je rendabel.

  1. Je merk waarmaken

Want met een strategisch aanbod dat aansluit bij de behoeften van je doelgroep én sterke fundamenten voor je communicatie, kan je je merk helemaal waarmaken. Zo is en blijft je merk relevant en onderscheidend en ben je klaar voor groei.

COMMUNICATION AGENCY

  1. Communiceren met je merk

Want een doordachte communicatiestrategie en -planning die aansluiten bij je branding zijn een must. Zo krijgt je merk de juiste aandacht van de juiste mensen én haal je rendement uit je online en offline communicatie-inspanningen.

 

  1. Opvolgen van je merk

Want de perfecte vertaling van je branding naar je communicatie is essentieel voor een sterk merk. Zo ben je er gerust op dat je grafische ontwerp, fotografie, webdesign en copywriting bij je merk passen.

CUSTOMER EXPERIENCE AGENCY

  1. Je merk laten beleven

Want alleen met oprechte aandacht voor de klantbeleving van je merk, kan je business de verwachtingen waarmaken, overtreffen en zelfs overstijgen. Zo word je gegarandeerd topgemerkt!

ACADEMY

  1. Je merk trainen
    Want we leren jou in onze academy hoe je je merk strategisch laat opmerken met een sterke branding, communicatie en klantbeleving. Zo hou je de vinger aan de pols en heb je alle kennis in huis om je merk nog verder te laten groeien.

Bring me more …!

Meer weten over één of alle stappen? Neem dan zeker contact met ons op. We bekijken graag samen met jou hoe we jouw merk kunnen laten opmerken!

Over ons

Opmerkelijk is een Branding & Communication Agency & Academy voor groeiende ondernemers die klaar zijn voor hun volgende groeistap. We versterken en bedenken merken. We helpen merken communiceren. En we trainen merken via branding- en communicatieopleidingen. Zo maakt Opmerkelijk ondernemingen sterker, relevanter en rendabeler.

Opmerkelijke inspiratie in je mailbox?