LEZING | TOPgeMERKt
Lijdt jouw kmo of familiebedrijf ook aan het witte-sneaker-syndroom?

Voor kmo’s, familiebedrijven en lokale ondernemingen klinken grote theorieën over klantbeleving vaak hol en onbereikbaar. Terwijl het net voor bedrijven zonder eigen marketingafdeling belangrijk is om een sterke klantbeleving op te bouwen. Want klanten die terugkeren zorgen voor omzet, marktaandeel, continuïteit en dat is onmisbaar voor elk bedrijf zeker in deze uitdagende tijden. Meer zelfs: elk merk kan met kleine, slimme stappen een grote impact genereren. Maar daarvoor moet je eerst los geraken van je witte-sneaker-syndroom waarmee je opgaat in de massa en niet voldoende indruk nalaat tijdens de klantreis.

In deze lezing neemt Katlijn jou vanuit drie grote stappen mee om een geweldige customer experience te creëren in een phygital klantreis (de combinatie van digital en physical), waarbij jij op zoek gaat naar jouw unieke, gepersonaliseerde sneaker om er als kmo uit te springen. Katlijn brengt haar keynotes op een doordachte, toegankelijke manier met heel wat humor. En via herkenbare voorbeelden op maat van kmo’s, familiebedrijven en lokale ondernemingen die het verschil willen maken samen met hun team.

Enkele topics die aan bod komen in deze lezing:

  • Hoe kan je als merk zonder marketingafdeling een merkverhaal aan je klanten vertellen dat ze echt geweldig vinden?
  • Hoe kan je klanten aan je merk binden en ervoor zorgen dat ze razend enthousiast mond-tot-mondreclame vertellen?
  • Hoe kan je op een haalbare manier je offline en online klantreis verbeteren en op goedgekozen touchpoints je klanten een meerwaarde bieden?
  • Hoe kan je je klanten een supergoed gevoel geven doorheen het volledige phygital parcours dat ze afleggen?
  • Wat is een realistische succesformule om je klanten een TOPbeleving te laten ervaren zonder dat je hen van het ene wow-moment in het andere moet laten vallen?

Na deze lezing ga je als ondernemer of intrapreneur met enkele concrete, praktische inzichten en tips naar huis waardoor een TOPbeleving voortaan ook voor jouw merk haalbaar is! Katlijn inspireerde al duizenden ondernemers met haar lezingen en was ook één van de 10 keynote sprekers van UNIZO Topseminar in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen in 2022.