Carla Van Dyck, zaakvoerster van Enjoy Vitality

Carla Van Dyck is mentor en vertrouwenspersoon voor onderneemsters. Met haar bedrijf Enjoy Vitality zorgt ze ervoor dat haar klanten met plezier alle bordjes omhoog kunnen houden bij eender welke rol die ze uitoefenen. Alleen zo genieten ze van een golden sparkle in business and beyond. Carla riep de hulp in van OpmerKelijk om Enjoy Vitality deze nieuwe invulling te geven.

Een ommezwaai

Carla: “Ik begeleid al jaren onderneemsters. Aanvankelijk deed ik dit in de rol van gezondheidsconsulent. Maar mijn dames hadden meer en meer nood aan antwoorden op belangrijke levensvragen. Ik merkte dat ik hen hier absoluut mee kon helpen en dat ik er zelf ook meer energie van kreeg. Al snel besliste ik dat het tijd was voor een ommezwaai: van gezondheidsconsulent naar mentor en vertrouwenspersoon. In mijn hoofd gebeurde die klik heel vlotjes. Maar de look-and-feel van Enjoy Vitality bleef nog wat hangen in de gezondheidssfeer.”

De keuze voor Katlijn

“Ik ken Katlijn al jaren. Er was tussen ons een directe en wederzijdse klik. Ik had meteen door hoe doortastend ze te werk gaat en welke resultaten ze zo boekt. De keuze voor OpmerKelijk lag dan ook voor de hand. Wat Katlijn zo bijzonder maakt, is dat ze een merk creëert dat bij jou als ondernemer past. Het hele proces verloopt op een natuurlijke manier. Bij Enjoy Vitality is de sloganEnjoy your golden sparkle in business and beyond. Die beyondis zo belangrijk, ook voor je branding. En dat kwam bij Katlijn zeer sterk naar voren in haar ruime aanpak. Ik durf nu te zeggen dat ik een perfecte branding heb, die 100 % bij mij past.”

“Katlijn hielp me trouwens ook bij het toepassen van mijn eigen visie op mezelf. We hebben op die manier mijn aanbod uitgefilterd: ik doe nu alleen nog wat ik echt graag doe en waar ik energie van krijg.”

Naar een duidelijk concept

“Ik heb enorm veel ervaring. Toch had ik geen concept. Mijn manier van werken was veeleer gebaseerd op mijn eigen intuïtie en op wetenschappelijke studies. Katlijn bracht de nodige structuur voor mijn zaak. Ze stelde de juiste vragen en zo kreeg ik de juiste antwoorden te pakken. Dit vertaalde zich in een duidelijk concept met de pijlers clarity, femininityen positivity. Een concept waarmee ik handig aan de slag ga en dat ik perfect doortrek in mijn methodiek. Ik merk zelfs dat de onderneemsters die ik begeleid zo ook meer resultaten boeken.”

Complimentjes krijgen is zo leuk

“Na het traject had ik een gestructureerde leidraad in handen. De richtlijnen die uit het brandingplan vloeien, zijn heel duidelijk en creatief. Je kan het perfect meenemen naar externen, zoals een grafisch vormgever. Je wilt niet weten hoeveel complimentjes ik al kreeg over mijn nieuwe website en communicatie! De reactie is altijd dat het helemaal uitstraalt wie ik ben. En zo moet het ook. Als onderneemster moet je waken over wat er gebeurt met je merk. Met dit brandingplan in handen lukt dat veel gemakkelijker. Mijn merk staat nu op een consistente en consequente manier in de wereld.”

Aan mijn bureau vastkleven

“Ook nadat het traject afgelopen was, bleef ik mijn licht opsteken bij Katlijn. Ik zou haar soms graag aan mijn bureau willen vastkleven. Maar dat kan natuurlijk niet (lacht). Gelukkig reageert ze altijd zo snel mogelijk. Ik waardeer haar objectiviteit en haar klare kijk op de zaak. Ze durft feedback geven op een open, professionele en opbouwende manier. En daarom raad ik haar vaak aan andere onderneemsters aan. Uiteraard moet je je zelf ook inzetten. Want het prachtigste resultaat bereik je met een engagement langs twee kanten. Het is echt cocreatie!”

www.enjoyvitality.be

Wil je jouw bedrijf ook OpmerKelijk profileren? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

BewarenBewaren