Ellen Coninx, zaakvoerder bij Hegius Advocaten (Hasselt)

Klanten of potentiële klanten benaderen via webinars, daar zat volgens advocate Ellen Coninx toekomst in.  Maar hoe ze dit concreet moest aanpakken, was voor haar een vraagteken.

Welk platform was de beste keuze? Zaten er addertjes onder het gras? Hoe kon ze een module optimaal inzetten? Gelukkig kon ze rekenen op de expertise van Opmerkelijk tijdens een groepsopleiding WebinarGeek.

Opmerkelijk doet het zoekwerk

Ellen: “Webinars zullen in de toekomst aan belang winnen. Daarom wilde ik ook op dit vlak up-to-date zijn. Alleen zag ik op tegen de zoektocht naar een geschikt platform. Toen ik las dat Opmerkelijk een groepsopleiding WebinarGeek aanbood, was ik onmiddellijk overtuigd. Zij hadden een grondige analyse gedaan van de markt en zo kon ik in alle vertrouwen kiezen voor dit platform. Dat bespaarde me een hele hoop tijd.”

Actief meedenken in groep

“Ik vond het heel interessant om ideeën uit te wisselen met de andere deelnemers tijdens deze groepsopleiding. Ook al kwamen we uit andere sectoren, toch ontstond er zo een groepsgevoel. Dat was voor mij zeker een meerwaarde.

Daarnaast slaagde Sofie erin om, dankzij haar sterke inlevingsvermogen, elke branche voldoende in de picture te zetten. Ze maakte de leerstof heel concreet en op maat van mijn business.”

De sterktes van Sofie

“Niet alleen het inlevingsvermogen van Sofie scoort hoge punten bij mij. Ook de manier waarop ze deze opleiding brengt, is super. Ze blijft op elk moment kalm, ze springt nooit van de hak op de tak, ze communiceert duidelijk en houdt een goede structuur aan.

Daarnaast bereidt Sofie alles tot in de puntjes voor. Ze weet waarover ze spreekt, ze kent alle functies van het platform en kan op elke vraag antwoorden. Sofie bijt zich voor honderd procent vast in de materie. Dat merk je.

Ze blijft trouwens niet alleen hangen bij de meer technische zaken. Sofie overlaadt je met handige ideeën zoals hoe je de vormgeving het best aanpakt, welke commerciële tips een must zijn of hoe belangrijk een testmoment kan zijn.”

Voor iedereen een webinar

“Dankzij deze opleiding ben ik helemaal mee met WebinarGeek en zal ik ongetwijfeld in de toekomst genieten van de vele voordelen. Denk maar eens aan de tijd die ik zal besparen of hoe ik mijn verplaatsingen kan beperken. Of aan de winst voor mijn klanten. Want die zullen mijn webinar (her)bekijken wanneer het hen uitkomt.

Ik raad deze opleiding WebinarGeek dan ook graag aan. Ze helpt je op weg met een platform dat echt nuttig is. Ze is een echte must voor zoveel sectoren.”

 

Testimonial Hegius Advocaten

www.hegius.be

Wil je, net zoals Hegius Advocaten uit Hasselt, ook alles leren over WebinarGeek en zo ontdekken hoe je dit platform optimaal inzet om je merk te versterken? Ontdek de mogelijkheden van een groepsopleiding WebinarGeek.

Joke Delronge Linter

Joke Delronge, zaakvoerster van Jocomotion (Linter)

Jocomotion in Linter geeft opleidingen en advies aan bedrijven op het vlak van ergonomie. Door de coronacrisis had ze dringend een platform nodig om een online aanbod te kunnen aanbieden, naast haar bestaande aanbod. Daarom klopte ze aan bij Opmerkelijk.

Kant-en-klaar én op maat

Joke DelrongeJoke: “Ik ben de enige zaakvoerder bij Jocomotion. Er staat dus elke dag heel wat op mijn planning. Ik had de tijd niet, maar vooral ook de zin niet, om er helemaal alleen aan te beginnen. Meer nog: ik wist niet waar te beginnen. Het was een berg waar ik enorm tegen opzag.”

Dankzij Sofie had ik in een mum van tijd een platform via WebinarGeek voor mijn huidige en toekomstige webinars. Kant-en-klaar én op maat van mijn bedrijf! Na de opleiding kon ik er ook helemaal zelf mee aan de slag. Meer nog: ik had echt zin om erin te vliegen! En met vragen kan ik nog altijd terecht bij Sofie. Nu win ik heel veel tijd. Bij een nieuwe aanvraag voor een webinar staat alles snel klaar voor een klant. Er zijn maar enkele aanpassingen nodig.”

Aangenaam samenwerken

“Alles verliep professioneel en op maat. En zo ben ik het gewoon als ik samenwerk met Opmerkelijk: een hoge kwaliteit, een correcte prijs en een aangenaam contact.”

 

Jocomotion

www.jocomotion.be

Wil je ook, net zoals Jocomotion uit Linter, alles leren over WebinarGeek en zo ontdekken hoe je dit platform optimaal inzet om je merk te versterken? Ontdek de mogelijkheden van een individuele opleiding WebinarGeek.

Individuele opleiding WebinarGeek

Ann Beckers, zaakvoerder bij AB Training & Coaching (Zoutleeuw)

Individuele opleiding WebinarGeekAnn Beckers wilde als trainer en coach zo snel mogelijk van start gaan met webinars. Ze was dan ook meteen geïnteresseerd toen ze over de individuele opleiding WebinarGeek in een opmerkelijke nieuwsbrief las. Zo kon ze de kennis en ervaring van Opmerkelijk ten volle benutten en zelf zo weinig mogelijk tijd verliezen.

Een hogere ROI

Ann: “Om het platform WebinarGeek snel onder de knie te krijgen, was ik op zoek naar een individuele opleiding. Ik wilde graag gericht werken naar mijn eigen behoefte toe en de beginnersfouten vermijden. De opleiding van Opmerkelijk was exact wat ik zocht: grondig, to the point, tijdbesparend en volledig op maat.”

Overstijgt de verwachting

“Sofie pakte deze opleiding perfect aan. Ze zorgde voor een duidelijke structuur en deelde haar kennis op een vlotte en professionele manier. Die kennis was trouwens heel ruim. Als ze iets niet wist, wat in deze snel veranderende wereld weleens kan gebeuren, zocht ze het uit en koppelde ze daarna terug. Wat ik echt opmerkelijk vond, was dat zij en haar collega Eveline me zelfs verder hielpen met aanverwante dingen zoals het online betalingssysteem. Dat oversteeg de opleiding en mijn verwachtingen.

Ook na de opleiding kon ik nog met enkele vragen over WebinarGeek bij Sofie terecht. Haar hulp stopt niet na het betalen van de factuur.”

Een grondige voorbereiding is een must

“Als trainer vind ik een goede voorbereiding een evidentie. Het hoort nu eenmaal bij de job. De klant betaalt ervoor en mag dan ook rekenen op een grondige analyse vooraf. Sofie zorgde telkens voor een perfecte voorbereiding en een consequente follow-up.”

Aangenaam samenwerken

“Ik geef zelden een maximumscore in evaluaties, omdat alles eigenlijk voor verbetering vatbaar is. Maar met 99,9% kwam Sofie wel heel dicht bij de perfectie.

Sofie is gewoonweg een heel leuke meid om mee samen te werken, zowel op professioneel als op menselijk vlak. En dat is aardig meegenomen, zeker in een individuele opleiding.”

Snel en professioneel aan de slag met WebinarGeek

“Wie snel en efficiënt wil leren werken met WebinarGeek, verwijs ik graag naar Opmerkelijk. Bij hen ben je in goede handen!
Opmerkelijk is een charmant en menselijk bedrijf waar stuk voor stuk professionals werken die hun klanten spontaan verrassen met de extra toegevoegde waardes die ze bieden.”

 

AB Training - Ann Beckers

www.abtraining.be

Wil je, net zoals AB Training & Coaching uit Zoutleeuw, ook alles leren over WebinarGeek en zo ontdekken hoe je dit platform optimaal inzet om je merk te versterken? Ontdek de mogelijkheden van een individuele opleiding WebinarGeek.