Joke Delronge Linter

Joke Delronge, zaakvoerster van Jocomotion (Linter)

Jocomotion in Linter geeft opleidingen en advies aan bedrijven op het vlak van ergonomie. Door de coronacrisis had ze dringend een platform nodig om een online aanbod te kunnen aanbieden, naast haar bestaande aanbod. Daarom klopte ze aan bij Opmerkelijk.

Kant-en-klaar én op maat

Joke DelrongeJoke: “Ik ben de enige zaakvoerder bij Jocomotion. Er staat dus elke dag heel wat op mijn planning. Ik had de tijd niet, maar vooral ook de zin niet, om er helemaal alleen aan te beginnen. Meer nog: ik wist niet waar te beginnen. Het was een berg waar ik enorm tegen opzag.”

Dankzij Sofie had ik in een mum van tijd een platform via WebinarGeek voor mijn huidige en toekomstige webinars. Kant-en-klaar én op maat van mijn bedrijf! Na de opleiding kon ik er ook helemaal zelf mee aan de slag. Meer nog: ik had echt zin om erin te vliegen! En met vragen kan ik nog altijd terecht bij Sofie. Nu win ik heel veel tijd. Bij een nieuwe aanvraag voor een webinar staat alles snel klaar voor een klant. Er zijn maar enkele aanpassingen nodig.”

Aangenaam samenwerken

“Alles verliep professioneel en op maat. En zo ben ik het gewoon als ik samenwerk met Opmerkelijk: een hoge kwaliteit, een correcte prijs en een aangenaam contact.”

 

Jocomotion

www.jocomotion.be

Wil je ook, net zoals Jocomotion uit Linter, alles leren over WebinarGeek en zo ontdekken hoe je dit platform optimaal inzet om je merk te versterken? Ontdek de mogelijkheden van een individuele opleiding WebinarGeek.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *