Ellen Coninx, zaakvoerder bij Hegius Advocaten (Hasselt)

Klanten of potentiële klanten benaderen via webinars, daar zat volgens advocate Ellen Coninx toekomst in.  Maar hoe ze dit concreet moest aanpakken, was voor haar een vraagteken.

Welk platform was de beste keuze? Zaten er addertjes onder het gras? Hoe kon ze een module optimaal inzetten? Gelukkig kon ze rekenen op de expertise van Opmerkelijk tijdens een groepsopleiding WebinarGeek.

Opmerkelijk doet het zoekwerk

Ellen: “Webinars zullen in de toekomst aan belang winnen. Daarom wilde ik ook op dit vlak up-to-date zijn. Alleen zag ik op tegen de zoektocht naar een geschikt platform. Toen ik las dat Opmerkelijk een groepsopleiding WebinarGeek aanbood, was ik onmiddellijk overtuigd. Zij hadden een grondige analyse gedaan van de markt en zo kon ik in alle vertrouwen kiezen voor dit platform. Dat bespaarde me een hele hoop tijd.”

Actief meedenken in groep

“Ik vond het heel interessant om ideeën uit te wisselen met de andere deelnemers tijdens deze groepsopleiding. Ook al kwamen we uit andere sectoren, toch ontstond er zo een groepsgevoel. Dat was voor mij zeker een meerwaarde.

Daarnaast slaagde Sofie erin om, dankzij haar sterke inlevingsvermogen, elke branche voldoende in de picture te zetten. Ze maakte de leerstof heel concreet en op maat van mijn business.”

De sterktes van Sofie

“Niet alleen het inlevingsvermogen van Sofie scoort hoge punten bij mij. Ook de manier waarop ze deze opleiding brengt, is super. Ze blijft op elk moment kalm, ze springt nooit van de hak op de tak, ze communiceert duidelijk en houdt een goede structuur aan.

Daarnaast bereidt Sofie alles tot in de puntjes voor. Ze weet waarover ze spreekt, ze kent alle functies van het platform en kan op elke vraag antwoorden. Sofie bijt zich voor honderd procent vast in de materie. Dat merk je.

Ze blijft trouwens niet alleen hangen bij de meer technische zaken. Sofie overlaadt je met handige ideeën zoals hoe je de vormgeving het best aanpakt, welke commerciële tips een must zijn of hoe belangrijk een testmoment kan zijn.”

Voor iedereen een webinar

“Dankzij deze opleiding ben ik helemaal mee met WebinarGeek en zal ik ongetwijfeld in de toekomst genieten van de vele voordelen. Denk maar eens aan de tijd die ik zal besparen of hoe ik mijn verplaatsingen kan beperken. Of aan de winst voor mijn klanten. Want die zullen mijn webinar (her)bekijken wanneer het hen uitkomt.

Ik raad deze opleiding WebinarGeek dan ook graag aan. Ze helpt je op weg met een platform dat echt nuttig is. Ze is een echte must voor zoveel sectoren.”

 

Testimonial Hegius Advocaten

www.hegius.be

Wil je, net zoals Hegius Advocaten uit Hasselt, ook alles leren over WebinarGeek en zo ontdekken hoe je dit platform optimaal inzet om je merk te versterken? Ontdek de mogelijkheden van een groepsopleiding WebinarGeek.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik accepteer de Privacy Policy