Individuele opleiding WebinarGeek

Ann Beckers, zaakvoerder bij AB Training & Coaching (Zoutleeuw)

Individuele opleiding WebinarGeekAnn Beckers wilde als trainer en coach zo snel mogelijk van start gaan met webinars. Ze was dan ook meteen geïnteresseerd toen ze over de individuele opleiding WebinarGeek in een opmerkelijke nieuwsbrief las. Zo kon ze de kennis en ervaring van Opmerkelijk ten volle benutten en zelf zo weinig mogelijk tijd verliezen.

Een hogere ROI

Ann: “Om het platform WebinarGeek snel onder de knie te krijgen, was ik op zoek naar een individuele opleiding. Ik wilde graag gericht werken naar mijn eigen behoefte toe en de beginnersfouten vermijden. De opleiding van Opmerkelijk was exact wat ik zocht: grondig, to the point, tijdbesparend en volledig op maat.”

Overstijgt de verwachting

“Sofie pakte deze opleiding perfect aan. Ze zorgde voor een duidelijke structuur en deelde haar kennis op een vlotte en professionele manier. Die kennis was trouwens heel ruim. Als ze iets niet wist, wat in deze snel veranderende wereld weleens kan gebeuren, zocht ze het uit en koppelde ze daarna terug. Wat ik echt opmerkelijk vond, was dat zij en haar collega Eveline me zelfs verder hielpen met aanverwante dingen zoals het online betalingssysteem. Dat oversteeg de opleiding en mijn verwachtingen.

Ook na de opleiding kon ik nog met enkele vragen over WebinarGeek bij Sofie terecht. Haar hulp stopt niet na het betalen van de factuur.”

Een grondige voorbereiding is een must

“Als trainer vind ik een goede voorbereiding een evidentie. Het hoort nu eenmaal bij de job. De klant betaalt ervoor en mag dan ook rekenen op een grondige analyse vooraf. Sofie zorgde telkens voor een perfecte voorbereiding en een consequente follow-up.”

Aangenaam samenwerken

“Ik geef zelden een maximumscore in evaluaties, omdat alles eigenlijk voor verbetering vatbaar is. Maar met 99,9% kwam Sofie wel heel dicht bij de perfectie.

Sofie is gewoonweg een heel leuke meid om mee samen te werken, zowel op professioneel als op menselijk vlak. En dat is aardig meegenomen, zeker in een individuele opleiding.”

Snel en professioneel aan de slag met WebinarGeek

“Wie snel en efficiënt wil leren werken met WebinarGeek, verwijs ik graag naar Opmerkelijk. Bij hen ben je in goede handen!
Opmerkelijk is een charmant en menselijk bedrijf waar stuk voor stuk professionals werken die hun klanten spontaan verrassen met de extra toegevoegde waardes die ze bieden.”

 

AB Training - Ann Beckers

www.abtraining.be

Wil je, net zoals AB Training & Coaching uit Zoutleeuw, ook alles leren over WebinarGeek en zo ontdekken hoe je dit platform optimaal inzet om je merk te versterken? Ontdek de mogelijkheden van een individuele opleiding WebinarGeek.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik accepteer de Privacy Policy