Tinneke Geukens, zaakvoerster van Ingentia Advocaten

LinkedIn biedt ontzettend veel mogelijkheden voor ondernemers. Tinneke Geukens van Ingentia Advocaten experimenteerde al met LinkedIn maar botste vaak op haar beperkte kennis van het medium. Het gevolg? Lange zoektochten, veel tijdverlies en nog meer ergernis. Ze besloot de individuele LinkedIn-opleiding van OpmerKelijk te volgen.

Perfect voorbereid

Tinneke Geukens: “Ik had Sofie vooraf laten weten tot waar mijn kennis reikte. Bij de start van de opleiding stapte ze meteen in op mijn niveau. Vanaf minuut één leerde ik bij, op mijn tempo. Wat een verschil met andere opleidingen! Sofie had de opleiding grondig voorbereid. Tijdens de sessie vinkte ze nauwkeurig een lijst af met alle onderwerpen die we op de agenda hadden staan. Heel professioneel!”

Praktische aanpak

Sofie maakte samen met Tinneke de bedrijfspagina van Ingentia Advocaten op en leerde haar de troeven van LinkedIn Pulse kennen. Tinneke raakte niet alleen met de features van LinkedIn bekend, Sofie gaf haar ook praktische tips over welke content ze wanneer en op welke manier op het forum moest zetten. Tinneke: “In enkele uren tijd was onze LinkedIn-pagina helemaal klaar en had ik een plan van aanpak voor de komende maanden. Kortom: zowel kennis en uitwerking zaten samengebald in deze opleiding van enkele uurtjes.”

Meer bereik dankzij icoontje

Ingentia Advocaten plaatst twee keer per maand een ondernemersgerichte blog op de LinkedIn-pagina. “Sofie gaf ook een simpele tip mee om ons bereik te vergroten: voeg het LinkedIn-icoontje toe aan je e-mailhandtekening. Zo hebben je klanten sneller toegang tot je bedrijfspagina op LinkedIn en blijft Ingentia bij hen ook op LinkedIn top of mind.”

www.tinnekegeukens.be

Wil jij ook alle troeven van LinkedIn leren kennen? Sofie van OpmerKelijk geeft jou graag een opleiding op jouw maat. Mail naar sofie@opmerkelijk.be voor meer info.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren