fbpx

Opleidingen LinkedIn

Wist je dat de impact van LinkedIn voor bedrijven nog altijd sterk wordt onderschat?

Bij OpmerKelijk zien we vaak het ongeloof in de ogen van ondernemers en werknemers als we hen trainen in de mogelijkheden om connecties te leggen met beslissingnemers in bedrijven, om de kracht van hun online professioneel netwerk te vergroten, om de visibiliteit van hun merk te versterken, en om LinkedIn als salesbooster te gebruiken.

Nochtans heeft zowat elke professional een LinkedIn-profiel. Jij wellicht ook? Maar misschien benut je – zoals de meeste mensen – amper 10 procent van de mogelijkheden. Of heb je zelfs nog geen profiel en weet je niet welke opportuniteiten je allemaal misloopt.

Na een opleiding op maat van OpmerKelijk haal je véél meer uit je LinkedIn-profiel en bedrijfspagina. Je kiest uit een individuele basis- en/of verdiepingsopleiding LinkedIn, afhankelijk van je voorkennis en je wensen:

  • Basisopleiding: Je LinkedIn-account optimaal opbouwen
  • Verdiepingsopleiding: Je LinkedIn-account strategisch inzetten

Wil je deze opleidingen met je hele team volgen? Ontdek dan onze LinkedIn-opleiding voor teams.

Wil je graag een opleiding in groep volgen over LinkedIn, Instagram, social media content …? Bekijk dan al onze open groepsopleidingen die momenteel op de planning staan.

Goed om te weten: OpmerKelijk is erkend dienstverlener voor tussenkomst via de kmo-portefeuille voor zowel advies (erkenningsnummer: DV.A215786) als opleiding (erkenningsnummer: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag kan krijgen van de Vlaamse Overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen).

Klaar om je professionele netwerk doelgericht te vergroten?
Bel mij via 0468 30 14 98 of contacteer mij via onderstaande knop.

Kevin Coppieters, beleidsadviseur bij KBC

Als ik me baseer op het oordeel van de cursisten, dan durf ik gerust te zeggen dat deze LinkedIn-opleiding tot de top behoort. Sofie bracht haar knowhow op een heel professionele manier over. Professioneel én enthousiast trouwens. En dat miste zijn impact niet. Lees meer “Kevin Coppieters, beleidsadviseur bij KBC”

Communitymanagement voor de banksector
Kevin Coppieters
KBC

Petra Rubens, zaakvoerster van Talent4People

De opleiding zat meteen goed. We gingen praktisch aan de slag, meteen op mijn pc en met mijn sociale media. Zo kon ik de concrete tips onmiddellijk toepassen. Sofie gaf me ook de structuur en de achtergrond van LinkedIn mee, waardoor ik een veel klaardere kijk op het medium kreeg. Lees meer “Petra Rubens, zaakvoerster van Talent4People”

Petra Rubens
Talent4People

Tinneke Geukens, zaakvoerster van Ingentia Advocaten

Ik had Sofie vooraf laten weten tot waar mijn kennis reikte. Bij de start van de opleiding stapte ze meteen in op mijn niveau. Vanaf minuut één leerde ik bij, op mijn tempo. Wat een verschil met andere opleidingen! Sofie had de opleiding grondig voorbereid. Tijdens de sessie vinkte ze nauwkeurig een lijst af met alle onderwerpen die we op de agenda hadden staan. Heel professioneel! Lees meer “Tinneke Geukens, zaakvoerster van Ingentia Advocaten”

Tinneke Geukens
Ingentia Advocaten