fbpx

Opleidingen LinkedIn

Wist je dat de impact van LinkedIn voor bedrijven nog altijd sterk wordt onderschat?

Bij OpmerKelijk zien we vaak het ongeloof in de ogen van ondernemers en werknemers als we hen trainen in de mogelijkheden om connecties te leggen met beslissingnemers in bedrijven, om de kracht van hun online professioneel netwerk te vergroten, om de visibiliteit van hun merk te versterken, en om LinkedIn als salesbooster te gebruiken.

Nochtans heeft zowat elke professional een LinkedInprofiel. Jij wellicht ook? Maar misschien benut je – zoals de meeste mensen – amper 10 procent van de mogelijkheden. Of heb je zelfs nog geen profiel en weet je niet welke opportuniteiten je allemaal misloopt.

Na een opleiding op maat van Opmerkelijk haal je véél meer uit je LinkedIn-profiel en bedrijfspagina. Je kiest uit een individuele basis- en/of verdiepingsopleiding LinkedIn, afhankelijk van je voorkennis en je wensen:

  • Basisopleiding: Je LinkedInaccount optimaal opbouwen
  • Verdiepingsopleiding: Je LinkedInaccount strategisch inzetten

Wil je deze opleidingen met je hele team volgen? Ontdek dan onze LinkedInopleiding voor teams.

Wil je graag een opleiding in groep volgen over LinkedIn, Instagram, socialemediacontent …? Bekijk dan al onze open groepsopleidingen die momenteel op de planning staan.

Goed om te weten: Opmerkelijk is erkend dienstverlener voor tussenkomst via de kmo-portefeuille voor zowel advies (erkenningsnummer: DV.A215786) als opleiding (erkenningsnummer: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag kan krijgen van de Vlaamse Overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen).

Klaar om je professionele netwerk doelgericht te vergroten?
Bel ons via 0468 30 14 98 of contacteer ons via onderstaande knop.

Laurie De Moor, B2B Trainer en Head of Academy bij Cent Pur Cent en i.am.klean

Door de snelheid waarmee de sociale media plots voor de deur stonden, zijn we er met z’n allen zomaar wat ingerold. Of anders gezegd, we gebruiken Facebook, Instagram of LinkedIn niet ten volle en missen finesse en efficiëntie. Net daarom is deze Social Media Academy zo waardevol. Lees meer “Laurie De Moor, B2B Trainer en Head of Academy bij Cent Pur Cent en i.am.klean”

Laurie De Moor
Laurie De Moor
Cent pur Cent en i.am.klean

Carla Van Corenland, zaakvoerster van Fiscadvies (Leuven)

Deze opleiding miste haar doel niet. Door ze in teamverband te volgen, merkte ik dat mijn medewerkers zowel tijdens de opleiding als daarna van elkaar leerden en elkaar prikkelden. De LinkedIn-knowhow is echt blijven hangen en we werken er nog dagelijks mee. Lees meer “Carla Van Corenland, zaakvoerster van Fiscadvies (Leuven)”

Carla Van Corenland
Fiscadvies

Kevin Coppieters, beleidsadviseur bij KBC

Als ik me baseer op het oordeel van de cursisten, dan durf ik gerust te zeggen dat deze LinkedIn-opleiding tot de top behoort. Sofie bracht haar knowhow op een heel professionele manier over. Professioneel én enthousiast trouwens. En dat miste zijn impact niet. Lees meer “Kevin Coppieters, beleidsadviseur bij KBC”

Communitymanagement voor de banksector
Kevin Coppieters
KBC