Greet Germeys, zaakvoerster van ERA Visitas

Greet Germeys runt haar immokantoor ERA Visitas al jaren met veel gedrevenheid. Maar door de snelle opkomst van sociale media kampte ze met heel wat vragen. Ze was zelfs een beetje wantrouwig tegenover deze nieuwe online communicatiekanalen.

Maar onlangs besliste ze om al haar bedenkingen aan de kant te schuiven en een individueel socialemediatraject bij OpmerKelijk te volgen. Socialemedia-expert Sofie Kenens nam Greet mee naar de wereld van Facebook en Instagram en bewees het nut van die kanalen voor haar business.

Weg met het wantrouwen

Greet: “Ik had flink wat bedenkingen over sociale media. Dat durf ik gerust toe te geven. Daarom ben ik heel blij dat ik uiteindelijk via een kennis bij OpmerKelijk beland ben. De meeste opleidingen zijn in groep, en om dan zomaar kritische vragen te stellen of je scepticisme te uiten, daar had ik niet veel zin in. Gelukkig kon ik bij Sofie terecht voor een individueel socialemediatraject. Mijn bezwaren uitte ik er dus zonder schroom.”

Een uitgebreide voorbereiding

“Sofie beheerst de materie rond sociale media voor honderd procent. Ze weet waarover ze spreekt, zowel op technisch als strategisch vlak. Ze bereidt zich ook heel goed voor. En dat heeft twee voordelen: zo kan ze haar kennis heel overzichtelijk overbrengen én goed inspelen op je specifieke business. Ze denkt met andere woorden mee met je werkgebied en zorgt voor de perfecte match met sociale media.”

Ik ben overtuigd!

“Ik weet zeker dat één opleiding me nooit overtuigd had. Ik zou nog steeds iets hebben van ‘het zal wel’. Maar tijdens het traject werd ik sessie na sessie ondergedompeld. Zo kreeg ik de tijd om te ‘ontdooien’ en kon ik er geleidelijk mee aan de slag gaan.

Nu zien mijn (potentiële) klanten een duidelijk verschil. Ze spreken me zelfs aan over wat er op mijn kanalen gebeurt. Ik vind het buitengewoon straf dat je met sociale media zoiets kan teweegbrengen. Het zou jammer zijn om het niet te benutten. Daarom raad ik elke ondernemer dit traject dan ook graag aan.”

 

www.eravisitas.be

Wil je ook leren hoe je sociale media optimaal inzet om je business een boost te geven? Ontdek de mogelijkheden van een individueel socialemediatraject.