fbpx

Je LinkedInaccount optimaal opbouwen en strategisch inzetten

Wil je met je volledige team zo gericht mogelijk op LinkedIn aan de slag gaan? Ontdek dan de LinkedInopleiding voor teams van Opmerkelijk. Onze Social Media & Communication Manager Sofie komt in jouw bedrijf een opleiding op maat geven die je volledige team op dezelfde lijn brengt in kennis en gebruik van LinkedIn.

Je teamleden krijgen aandachtspunten en tips om hun persoonlijke LinkedInprofiel samen te stellen en dat te koppelen aan de bedrijfspagina. We focussen daarbij op de uniformiteit in de LinkedInprofielen van je team, zowel in kopregels als in andere aspecten. Ze leren gegevens en statistieken interpreteren, komen te weten hoe ze contacten leggen en volgers creëren, en ontdekken hoe ze artikels publiceren en boeiende content plaatsen.

Vooraf, tijdens een extra gesprek (van 1,5 uur), maken we samen met jou (als zaakvoerder) afspraken over wat je teamleden mogen communiceren op de bedrijfspagina en welke content ze kunnen plaatsen of doordelen op hun persoonlijke profiel. Hierbij houden we graag rekening met je behoeften, maar ook met de reeds intern bepaalde communicatieafspraken. Tijdens de opleiding (van 3,5 uur) passen je teamleden dan meteen alles toe in hun eigen LinkedInaccount. Ook krijgen ze een onepager met het protocol voor LinkedIn en een checklist met de belangrijkste strategische stappen.

Kortom: na de opleiding zijn jouw teamleden helemaal klaar om opgemerkt te worden op LinkedIn en de identiteit en bekendheid van je bedrijf te versterken. En behalen jullie samen bovendien meer return voor jullie merk.

Praktisch:

  • We plannen het tijdstip van de afspraak vooraf en de opleiding in onderling overleg. De afspraak vooraf zal online ingepland worden. De locatie voor de opleiding is jouw eigen bedrijf of een opleidingslocatie die jij kiest en reserveert.
  • De opleiding duurt 3,5 uur en is bedoeld voor 4 tot 8 personen van jouw bedrijf. Wil je de opleiding voor een grotere groep plannen, contacteer ons dan gerust voor een prijsvoorstel op maat.
  • We stemmen vooraf je vragen, behoeften, eventuele interne communicatieafspraken en de verwachtingen van je bedrijf af tijdens een online gesprek van 1,5 uur.
  • De afspraak vooraf en de opleiding worden grondig voorbereid door Sofie en volledig op maat van jouw bedrijf en je teamleden ingevuld.
  • De teamopleiding incl. het afstemmoment vooraf kost 1250 euro (excl. btw).
  • De opleiding is erkend voor de kmo-portefeuille (erkenningsnummer Opmerkelijk voor de pijler opleiding: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag van de opleiding kan krijgen van de Vlaamse overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen). Meer info over de tussenkomst en werking van de kmo-portefeuille vind je via deze link.
  • De opleiding is op maat, mét vooraf een stappenplan waarmee alle teamleden de basis voor hun LinkedInprofiel al kunnen leggen, zodat iedereen tijdens de opleiding ongeveer op hetzelfde niveau start.

Wil je graag een opleiding volgen samen met andere ondernemers over LinkedIn, Instagram, social media content …? Bekijk dan al onze open groepsopleidingen die momenteel op de planning staan.

Liever een individuele opleiding?

Bij Opmerkelijk kan je ook kiezen voor een individuele LinkedInopleiding op maat. Er is zowel een basis- als een verdiepingsopleiding.

Het verschil? Tijdens een individuele opleiding krijg je nog meer de kans om op maat van jouw persoonlijke vragen en behoeften te werken. Onze Social Media & Communication Manager Sofie zit gedurende de hele opleiding naast jou en bespreekt elk onderdeel van LinkedIn zo uitvoerig of beknopt als jij wenst. Ze past samen met jou alles ook meteen toe.

Een opleiding voor je hele team heeft andere voordelen. Dankzij de interactie tussen de teamleden kan Sofie tijdens de opleiding al heel wat zaken afstemmen en samen afspreken, zodat er een grote uniformiteit ontstaat over de verschillende accounts heen. En hoewel ze niet de hele tijd naast elke deelnemer kan zitten, houdt ze uiteraard wel rekening met het tempo van de groep. Ze voorziet ruimte voor vragen, maar om de efficiëntie te bewaren kan ze er minder diep en persoonlijk op ingaan dan bij een individuele opleiding.

Klaar om je professionele netwerk doelgericht te vergroten?
Bel ons via 0468 30 14 98 of contacteer ons via onderstaande knop.