fbpx

Je LinkedIn-account optimaal opbouwen en strategisch inzetten

Wil je met je volledige team zo gericht mogelijk op LinkedIn aan de slag gaan? Ontdek dan de LinkedIn-opleiding voor teams van OpmerKelijk. Onze socialmedia-expert Sofie komt in jouw bedrijf een opleiding op maat geven die je volledige team op dezelfde lijn brengt in kennis en gebruik van LinkedIn.

Je teamleden krijgen aandachtspunten en tips om hun persoonlijke LinkedIn-profiel samen te stellen en dat te koppelen aan de bedrijfspagina. We focussen daarbij op de uniformiteit in de LinkedIn-profielen van je team, zowel in kopregels als in andere aspecten. Ze leren gegevens en statistieken interpreteren, komen te weten hoe ze contacten leggen en volgers creëren, en ontdekken hoe ze artikels publiceren en boeiende content plaatsen.

We maken vooraf afspraken over wat je teamleden mogen communiceren op de bedrijfspagina en welke content ze kunnen plaatsen of doordelen op hun persoonlijke profiel. Ze passen meteen alles toe in hun eigen LinkedIn-account.

Kortom: na de opleiding zijn jouw teamleden helemaal klaar om opgemerkt te worden op LinkedIn en de identiteit en bekendheid van je bedrijf te versterken.

Praktisch:

  • We plannen het tijdstip van de opleiding in onderling overleg. De locatie is jouw eigen bedrijf of een opleidingslocatie die jij kiest en reserveert.
  • De opleiding duurt 3,5 uur en is bedoeld voor 4 tot 8 personen van jouw bedrijf.
  • We stemmen vooraf je vragen en de verwachtingen van je bedrijf af.
  • Deze groepsopleiding kost 950 euro (excl. btw).
  • De opleiding is erkend voor de kmo-portefeuille (erkenningsnummer OpmerKelijk voor de pijler opleiding: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag van de opleiding kan krijgen van de Vlaamse overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen). Meer info over de tussenkomst en werking van de kmo-portefeuille vind je via deze link.
  • De opleiding is op maat, mét een stappenplan waarmee alle teamleden vooraf de basis voor hun LinkedIn-profiel kunnen leggen, zodat iedereen in de opleiding ongeveer op hetzelfde niveau start.

Wil je graag een opleiding in groep volgen over LinkedIn, Instagram, social media content … samen met andere ondernemers? Bekijk dan al onze open groepsopleidingen die momenteel op de planning staan.

Liever een individuele opleiding?

Bij OpmerKelijk kan je ook kiezen voor een individuele LinkedIn-opleiding op maat. Er is zowel een basisopleiding als een verdiepingsopleiding.

Het verschil? Tijdens een individuele opleiding krijg je nog meer de kans om op maat van jouw persoonlijke vragen en behoeften te werken. Onze socialemedia-expert Sofie zit gedurende de hele opleiding naast jou en bespreekt elk onderdeel van LinkedIn zo uitvoerig of beknopt als jij wenst. Ze past samen met jou alles ook meteen toe.

Een opleiding voor je hele team heeft andere voordelen. Dankzij de interactie tussen de teamleden kan Sofie tijdens de opleiding al heel wat zaken afstemmen en samen afspreken, zodat er een grote uniformiteit ontstaat over de verschillende accounts heen. En hoewel ze niet de hele tijd naast elke deelnemer kan zitten, houdt ze uiteraard wel rekening met het tempo van de groep. Ze voorziet ruimte voor vragen, maar om de efficiëntie te bewaren kan ze er minder diep en persoonlijk op ingaan dan bij een individuele opleiding.

Klaar om je professionele netwerk doelgericht te vergroten?
Bel ons via 0468 30 14 98 of contacteer ons via onderstaande knop.