fbpx

Verdiepingsopleiding: Je LinkedInaccount strategisch inzetten

Beschik je al over een volledig ingevuld professioneel profiel en een bedrijfspagina op LinkedIn – bijvoorbeeld omdat je de LinkedInbasisopleiding van Opmerkelijk al volgde?

Dan is deze opleiding voor jou de ideale next step! Want je leert gegevens en statistieken interpreteren en je ontdekt hoe je vlot gevonden wordt via de LinkedInzoekmachine. Bovendien kom je te weten hoe je meer volgers voor je pagina creëert, hoe je artikels publiceert via Pulse en welke content je het best plaatst.

Je werkt tijdens de opleiding in je eigen account op je eigen toestel. Na de opleiding weet je precies hoe je via LinkedIn je netwerk versterkt en digitale mond-tot-mondreclame krijgt.

Praktisch:

  • We plannen de locatie en het tijdstip van de opleiding in onderling overleg.
  • De opleiding duurt 2,5 uur en is volledig op maat.
  • We stemmen vooraf je vragen en verwachtingen af.
  • Je kan na de opleiding nog rekenen op 15 minuten afstemtijd via mail of telefoon.
  • Deze opleiding kost 495 euro (excl. btw).
  • De opleiding is erkend voor de kmo-portefeuille (erkenningsnummer Opmerkelijk voor de pijler opleiding: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag van de opleiding kan krijgen van de Vlaamse overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen). Meer info over de tussenkomst en werking van de kmo-portefeuille vind je via deze link.
  • Voor elke bijkomende persoon van hetzelfde bedrijf die de opleiding mee volgt, vragen we 100 euro (excl. btw) extra.

Enkele weken of maanden na je opleiding kan je als bijkomende optie kiezen voor een check-up van de content op je LinkedInaccount.

Wil je graag een opleiding in groep volgen over LinkedIn, Instagram, socialemediacontent …? Bekijk dan al onze open groepsopleidingen die momenteel op de planning staan.

Liever een LinkedInopleiding voor je hele team?

Bij Opmerkelijk kan je ook kiezen voor een LinkedInopleiding voor een team (van 4 tot 8 personen in je bedrijf).

Het verschil? Dankzij de interactie tussen de teamleden kunnen we tijdens een teamopleiding al heel wat zaken intern afstemmen en samen afspreken, zodat er een grote uniformiteit ontstaat over de verschillende accounts van je teamleden heen. Hoewel onze socialemedia-expert Sofie niet de hele tijd naast elke deelnemer kan zitten – zoals bij een individuele opleiding – houdt ze uiteraard rekening met het tempo van de groep. Ze voorziet ruimte voor vragen en beknopte antwoorden.

Bij een individuele opleiding, waarbij jij de enige deelnemer bent, bespreekt Sofie elk onderdeel van LinkedIn zo uitvoerig of beknopt als jij wenst. Ze past samen met jou alles ook meteen toe. Dat is bij een teamopleiding niet haalbaar. Je keuze voor een teamopleiding of individuele opleiding hangt dus sterk af van je verwachtingen en wensen.

Klaar om je professionele netwerk doelgericht te vergroten?
Bel ons via 0468 30 14 98 of contacteer ons via onderstaande knop.