Ancy Jacobs, eventplanner bij Tiendschuur Herkenrode

Geef je een feestje? Ben je op zoek naar inspirerende quotes? Dan is Pinterest hét socialemediaplatform. Je vindt er toffe foto’s van verrukkelijke gerechten, fancy interieurs en sprookjeshuwelijken. Pinterest kun je vergelijken met je prikbord van vroeger. Ga je trouwen? Dan maakt Pinterest je helemaal gek. En dat is Ancy Jacobs, eventplanner bij Tiendschuur Herkenrode, natuurlijk niet ontgaan. Ze wilde Pinterest inzetten om bij trouwers top of mind te zijn. Daarom volgde ze een individuele Pinterest-opleiding bij Sofie van OpmerKelijk.

Tijdwinst dankzij individuele begeleiding

Tiendschuur Herkenrode is een populaire locatie voor huwelijksfeesten. Ancy had eerder al een Facebook-opleiding bij OpmerKelijk gevolgd en voelde het kriebelen om ook Pinterest te verkennen. Ancy: “Tiendschuur Herkenrode kan niet op Pinterest ontbreken. Maar hoe pak je zoiets aan? Ik had weinig tijd om alles zelf uit te zoeken. Tijdens de intense Facebook-opleiding van OpmerKelijk heeft Sofie me zoveel bijgebracht. De tijdwinst van zo’n een-op-eenopleiding is enorm.”

Tips en tricks op maat

“Ik kreeg enorm veel handige tips van Sofie. Haar voorbereiding was top, op maat van mijn verhaal. Ze gaf me meteen mee wie ik moest volgen en van welke thema’s ik Pinterest-borden moest maken. Toen de opleiding achter de rug was, was mijn pagina al klaar!”

Superhandige handleiding

Sofie bezorgde Ancy na de opleiding een bondige Pinterest-handleiding. Ancy: “Nu is het aan mij om de bestaande borden te vullen en nieuwe borden bij te maken. Ik weet perfect wat ik moet doen, dankzij Sofie; nu alleen nog de tijd vinden (lacht).”

www.tiendschuurherkenrode.be

Is Pinterest ook het favoriete platform van jouw klanten? OpmerKelijk brengt jou graag heel efficiënt praktische tips en tricks bij. Mail naar sofie@opmerkelijk.be en maak snel jouw afspraak met Sofie om een individuele opleiding in te plannen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren