Herman en Claudia Aendekerk, zaakvoerders van Aendekerk Immobiliën

De droom van Claudia Aendekerk is heel duidelijk: voor elke klant een droompand! Met haar kantoor Aendekerk Immobiliën zoekt ze de perfecte match tussen mensen en immo. En dat op een manier die haar duidelijk onderscheidt van haar collega-concurrenten. Dankzij haar brandingtraject bij OpmerKelijk kan Claudia haar sterktes nog meer uitspelen op de markt. En zo laat ze vele woondromen in vervulling gaan …

Een troef om uit te spelen

“Ik werk graag anders! En dat lukt me helemaal. Want ik krijg vaak te horen dat mijn aanpak helemaal verschilt van wat mensen over het algemeen van een makelaar verwachten. De keuze om de mens altijd centraal te zetten bij elk immovraagstuk zit daar wellicht voor iets tussen. Deze sterkte wilde ik graag meer uitspelen in een duidelijk concept, volgens een netjes afgelijnd plan. En zo kwam ik terecht bij OpmerKelijk.

Ik weet nog goed dat Katlijn me vertelde dat mijn brandingplan een soort bijbel ging worden voor mijn business. Heel eerlijk? Ik dacht toen: jaja, het zal wel …”

Verrassing van formaat

“Stap voor stap vulden we samen de lege vakjes van mijn plan in. Zaken die eerst heel vaag waren, zoals mijn USP en ESP, werden helemaal duidelijk. We werkten een sterk concept en een methodiek uit. Katlijn bepaalde het merk-DNA om de grafische ontwerper een duidelijk kader te geven en tekende een sitemap uit voor mijn website om de webdesigner aan te sturen. Na elk gesprek en elke huistaak kwamen we dichter bij de structuur die ik zocht voor mijn zaak. De momenten met Katlijn waren voor mij leuk en tegelijkertijd spannend. Het is super om samen ergens voor te gaan. Ik maakte taken waarvan de uitkomsten later ineens opdoken in mijn plan. Telkens opnieuw een verrassing. Het voelde alsof de puzzelstukken stuk voor stuk op de juiste plaats vielen.”

Creatieve leidraad

“Het resultaat van dit brandingtraject is een echte bijbel … Katlijn had dus toch gelijk! Ik neem dit plan voortdurend in mijn handen. Het is mijn leidraad.

Een hele creatieve leidraad bovendien. Ik weet nu bijvoorbeeld haarfijn hoe mijn concept eruitziet: waarin kunnen we het verschil maken, wat is onze focus … Ook de subbaseline is echt leuk gevonden: Zoek je droompand tussen ons vastgoedaanbod van aan de kerk tot ver daarbuiten. Een leuke knipoog van Katlijn, hè? Ze kan trouwens op een hele flexibele manier omgaan met het creatieve aspect van haar werk. Nadat mijn graficus een sleutel in het logo plaatste, was Katlijn vastberaden om dit ook tekstueel te gebruiken. Onze baseline werd zo: Mensen matchen met immo is meer dan maatwerk.”

Vanaf een afstand

“De input van Katlijn is zeer verhelderend. Voor iemand die zelf niet in de sector zit, kan zij straf en met veel inlevingsvermogen uit de hoek komen. Als ik eens tegen dingen aanliep, had ze altijd een oplossing klaar. Ze heeft duidelijk het talent en de ervaring om zaken rustig vanaf een afstandje te bekijken en te analyseren. Ongeacht de sector. Dankzij haar enthousiasme, haar brede kijk en haar gerichte kennis is Katlijn voor veel ondernemers een absolute aanrader.”

 

www.aendekerk-immo.be

Streef jij ook naar een sterke branding om jouw onderneming uniek in de wereld te zetten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

BewarenBewaren