fbpx

Kick-off strategietraject: Start gericht met Gen AI voor je merkstrategie

Heb je de opleiding “Toekomstgericht en doordacht ondernemen met AI” bijgewoond en wil je onmiddellijk starten met enkele quick wins én een paar duurzame, welgekozen integraties waarmee je efficiënt aan de slag kan gaan voor je merkstrategie? TOP!

Met ons traject “Start gericht met Gen AI voor je merkstrategie” willen we jou heel toegankelijk op weg helpen met je volgende stappen.

Wat pakken we samen aan in dit traject?

Gen AI biedt ongekende mogelijkheden om je merk te helpen blijven onderscheiden en profileren in de praktijk. In dit traject van 2 afspraken zetten we samen de basis op zodat je vlot en goed voorbereid aan de slag kan met de mogelijkheden van Gen AI binnen je business. Wat komt er aan bod?

 • Adviesafspraak (2 uur)
  • Je mag rekenen op een zeer grondige voorbereiding door Opmerkelijk volledig afgestemd op jouw mogelijkheden en wensen.
  • Je krijgt gestructureerde input voor je custom instructions op basis van je branding.
  • Je leert prompts optimaal, veilig en strategisch te gebruiken op maat van je bedrijf.
  • Je ontdekt extra advies over interessante strategische toepassingen voor je merk (a.d.h.v. minstens 5 gepersonaliseerde prompts op maat van je business met nadruk op efficiëntie, merkstrategie, trends, concurrentie, story/interaction/connection experience …).
 • Individuele begeleidingsafspraak (2 uur)
  • Deze sessie is gewijd aan hoe je in de toekomst met de juiste inzichten zelfstandig je merkstrategie kan blijven ontwikkelen met behulp van AI.

Welk voordeel levert dit traject je op?

Dit traject biedt jou een unieke kans om onmiddellijk hands-on aan de slag te gaan met enkele onmisbare mogelijkheden van Gen AI. We gaan op zoek naar quick-wins en adviseren ook enkele duurzame integraties. Wens je een zeer uitgebreide analyse met diepgaande scan van de mogelijkheden binnen je bedrijf, dan verwijzen we je graag naar ons ‘Intens strategietraject

Tarief

Optie 1:

Prijs van € 2250 (excl. btw) voor 2 afspraken met begeleiding op maat. Na tussenkomst kmo-portefeuille (30%) betaal je slechts € 1575 (excl. btw).

In deze optie kies je voor een opmerkelijk vliegende en tegelijk doordachte start met Gen AI voor je business.

Optie 2:

Pakketprijs van € 2600 (excl. btw) voor 2 afspraken met begeleiding op maat + 3-maanden abonnement op online leerplatform Someflex. De standaardprijs van dit pakket bedraagt normaalgezien € 2787 excl. btw maar tot en met 15/04 kan je inschrijven voor € 2600 (excl. btw). Na tussenkomst kmo-portefeuille (30%) betaal je slechts € 1820 (excl. btw).

In deze optie combineer je het traject voor begeleiding op maat met een 3-maanden abonnement op Someflex, een platform dat algemene kennis over sociale media en AI biedt. Dit pakket is speciaal samengesteld om jou niet alleen strategische begeleiding te bieden, maar ook toegang te geven tot algemene ondersteunende AI-educatie.

Belangrijk om te weten:

 • De inschrijving verloopt via Opmerkelijk, maar de facturatie en kmo-portefeuille-tussenkomst voor Opmerkelijk en Someflex worden apart afgehandeld. Dit betekent dat je voor elk onderdeel een aparte aanvraag voor tussenkomst bij de kmo-portefeuille dient in te dienen.
 • De kmo-portefeuille is een Vlaamse subsidiemaatregel die je als ondernemer ondersteunt in je groei en ontwikkeling door een financiële bijdrage te leveren aan je opleiding en advieskosten.
 • Opmerkelijk is erkend dienstverlener voor tussenkomst via de kmo-portefeuille voor zowel advies (erkenningsnummer: DV.A215786) als opleiding (erkenningsnummer: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag kan krijgen van de Vlaamse overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen).

Deze twee pakketten bieden een ongeëvenaarde kans om je bedrijf onmiddellijk te versterken door middel van strategische AI-begeleiding en voortdurende training. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek of schrijf in via onderstaand formulier. Samen nemen we graag de stap om je merkstrategie en aanpak voor te bereiden op de toekomst.

Wil je graag een Gen AI-opleiding boeken op maat van je team? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte volledig aangepast aan de noden van jou en je collega’s.

Wil je graag een individuele Gen AI-opleiding boeken? Schrijf je dan in voor onze ‘Individuele opleiding Gen AI met focus op ChatGPT-4 en enkele andere tools’.

Durf jij Opmerkelijk te zijn?

Schrijf je nu in:

 • (* verplichte velden)

Klaar om meer uit je merkstrategie met Gen AI te halen?
Bel ons via 0468 30 14 98 of contacteer ons via onderstaande knop.