fbpx

Individuele opleiding Gen AI met focus op ChatGPT-4 en enkele andere tools

Ken jij al de opportuniteiten van generatieve AI voor de merkstrategie van je kmo of familiebedrijf? Bij Opmerkelijk merken we dat het potentieel van deze revolutionaire technologie nog vaak onderschat wordt door heel wat eigenaar-ondernemers. Hun toepassingen reiken niet verder dan wat eenvoudige vragen stellen of creatieve tekstjes schrijven. Maar de introductie van Gen AI zoals bijvoorbeeld ChatGPT 4 of andere tools openen echter een wereld aan mogelijkheden voor je merkstrategie. Vooral wanneer jij als ondernemer de touwtjes in handen houdt met een doordachte merkidentiteit en merkpositionering als basis.

Denk je erover na hoe je deze technologie authentiek, doordacht en efficiënt in jouw merkstrategie kan integreren, maar weet je niet waar te beginnen? Je staat niet alleen!  Wij maken de stap naar generatieve AI toegankelijker voor jou, via een hands-on, concrete en praktische een-op-een-opleiding.

Wat ga je leren?

We bekijken elke individuele opleiding op maat van je behoeften en achtergrondkennis. We kunnen de focus leggen op de basis of een verdieping van Gen AI.

Bij een basisopleiding komen o.a. volgende zaken aan bod:

 • De basis van Gen AI, met een focus op ChatGPT-4 en enkele andere handige relevante tools, en hoe je deze veilig en effectief kan inzetten om meer uit je merkstrategie te halen.
 • Het belang van custom instructions en welke strategische bouwstenen je kan hanteren om je merkidentiteit, missie en visie te bewaken en optimaliseren.
 • Het geheim van het schrijven van professionele prompts waarmee je je merkstrategie, customer experience en employer branding een enorme boost kan geven.
 • Hoe je je concurrentie en andere spelers in de sector kan voorblijven dankzij extra onmisbare inzichten, analyses, kennis van trends en data.
 • Hoe je met Gen AI je merk nog beter kan laten landen bij je klanten, medewerkers en andere stakeholders.
 • Hoe je dankzij een doordachte brandingstrategie handig aan de slag kan met doelgerichte salesinspanningen.

Bij een verdiepende opleiding – indien je al achtergrondkennis hebt – gaan we meer gedetailleerd aan de slag met specifieke specialismen op maat van je situatie zoals het creëren en gebruiken van Custom GPT’s, het schrijven van meer geavanceerde prompts, het aanleren van analyses voor data …

De inhoud bespreken we graag volgens jouw persoonlijke noden, wensen of situatie.

Wat is het resultaat?

Na deze opleiding:

 • Begrijp je hoe Gen AI je merkstrategie en efficiëntie kan optimaliseren en innovatie kan stimuleren.
 • Kan je Gen AI veilig en effectief inzetten om je concurrentiepositie te versterken.
 • Kan je gepersonaliseerde prompts creëren voor de versterking van je merkstrategie.
 • Ben je in staat om ethische overwegingen te integreren in je AI-strategie, waardoor je duurzame groei waarborgt.

Praktisch

 • We plannen de locatie en het tijdstip van de opleiding in onderling overleg.
 • De opleiding duurt 2,5 uur en is volledig op maat van jouw merkstrategie.
 • We stemmen vooraf je vragen en verwachtingen af en communiceren open over welke topics gewenst en mogelijk zijn binnen de tijdspanne van deze opleiding.
 • Je werkt tijdens de opleiding in je eigen account op je eigen toestel of laptop.
 • Je kan na de opleiding nog rekenen op 15 minuten afstemtijd via mail of telefoon.
 • Deze individuele opleiding kost 595 euro (excl. btw en eventuele verplaatsingsvergoeding). Tot en met 15 april is het mogelijk om deze opleiding te boeken samen met een 3-maanden abonnement op Someflex, een platform dat algemene kennis over sociale media en AI biedt. De prijs van dit pakket bedraagt 995 euro (excl. btw) in plaats van 1132 euro (excl. btw).
 • De opleiding is erkend voor de kmo-portefeuille (erkenningsnummer Opmerkelijk voor de pijler opleiding: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag van de opleiding kan krijgen van de Vlaamse overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen). Meer info over de tussenkomst en werking van de kmo-portefeuille vind je via deze link.
 • De facturatie en kmo-portefeuille-tussenkomst voor Opmerkelijk en Someflex worden apart afgehandeld. Dit betekent dat je voor elk onderdeel een aparte aanvraag voor tussenkomst bij de kmo-portefeuille dient in te dienen.
 • Voor elke bijkomende persoon van hetzelfde bedrijf die de opleiding meevolgt, vragen we 100 euro (excl. btw) extra.

Wil je graag een Gen AI-opleiding boeken op maat van je team? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte volledig aangepast aan de noden van jou en je collega’s.

Klaar om meer uit je merkstrategie met Gen AI te halen?
Bel ons via 0468 30 14 98 of contacteer ons via onderstaande knop.