fbpx

Intens strategietraject: Haal meer uit je merkstrategie met Gen AI

Heb je de opleiding “Toekomstgericht en doordacht ondernemen met AI” bijgewoond en wil je nog een stapje verder gaan? Vermoedelijk dacht je dan tijdens onze opleiding meer dan eens: ’Dit wil ik ook echt gaan toepassen binnen mijn bedrijf!’

Omdat we bij Opmerkelijk dit gevoel helemaal begrijpen, helpen we je graag met je volgende stap zodat je je merkstrategie doordacht, efficiënt en vooral ook authentiek kan versterken met Gen AI. Want we vinden het belangrijk dat je enerzijds je merkidentiteit en -strategie kan bewaken en anderzijds je AI-mogelijkheden mensgericht kan optimaliseren binnen je bedrijf.

Met ons traject “Haal meer uit je merkstrategie met AI” willen we de mogelijkheden voor je merk graag samen naar het volgende niveau tillen.

Wat pakken we samen aan in dit traject?

Gen AI biedt ongekende mogelijkheden om je merk te helpen blijven onderscheiden en profileren in de praktijk. In dit traject van 4 afspraken inclusief een zeer intensieve voorbereiding door Opmerkelijk helpen we je niet alleen de strategische mogelijkheden van generatieve AI te ontdekken op maat van je bedrijf maar deze ook efficiënt in te zetten voor je merk.

Wat komt er aan bod?

 • Brainstormsessie met scan (2 uur)

We beginnen met een voorbereidende sessie om het potentieel van Gen AI voor jouw merkpositionering, (employer) branding, customer experience te verkennen complementair aan de inzichten en structuur van de longseller TOPgeMERKt. Samen brengen we de unieke kansen in kaart die AI biedt specifiek voor jouw kmo, familiebedrijf of lokale onderneming.

 • Twee adviesafspraken (elk 2 uur)
  • Je mag rekenen op een zeer grondige voorbereiding door Opmerkelijk volledig afgestemd op jouw mogelijkheden en wensen.
  • Je ontvangt diepgaand advies over hoe je Gen AI doordacht en efficiënt integreert op verschillende niveaus binnen jouw merkstrategie en customer experience aanpak.
  • Je leert prompts optimaal, veilig en strategisch te gebruiken op maat van je groeiplannen, taken en business.
  • Je krijgt gestructureerde input voor je custom instructions op basis van je branding.
  • Je ontdekt extra advies over interessante strategische toepassingen voor je merk (a.d.h.v. minstens 5 gepersonaliseerde prompts op maat van je business met nadruk op efficiëntie, merkstrategie, trends, concurrentie, story/interaction/connection experience …).
  • Je maakt kennis met onmisbare custom GPT’s voor jouw business om veilig en efficiënt prompts te creëren over diensten, afdelingen, klanten, merken, medewerkers … (de creatie van de custom GPT’s zelf is een optie).
 • Individuele begeleidingsafspraak (2,5 uur)

Deze sessie is gewijd aan hoe je in de toekomst met de juiste inzichten zelfstandig je merkstrategie kan blijven ontwikkelen met behulp van AI.

Welk voordeel levert dit traject je op?

Dit traject biedt jou een unieke kans om de mogelijkheden van Gen AI stap voor stap binnen je business te leren implementeren. We begeleiden je om strategisch meer uit je brandingstrategie en customer experience te halen dankzij handige toepassingen op maat van je merk. We focussen op Gen AI tools (zoals ChatGPT-4) die je eigen werking, de werking met je team en de werking voor of met klanten veel efficiënter kunnen laten verlopen (API’s of geautomatiseerde tools komen niet aan bod). Via een handige scan gaan we de opportuniteiten inventariseren, adviseren hoe je deze doordacht kan integreren in je bedrijf en ervoor zorgen dat je er nadien optimaal mee aan de slag kan blijven gaan.

Ga je liever onmiddellijk hands-on aan de slag met enkele onmisbare mogelijkheden van Gen AI? In ons ‘Kick-off strategietraject’ gaan we op zoek naar quick-wins en adviseren we ook enkele duurzame integraties.

Tarief

Optie 1:

Prijs van € 4150 (excl. btw) voor 4 afspraken met begeleiding op maat. Na tussenkomst kmo-portefeuille (30%) betaal je slechts € 2905 (excl. btw).

In deze optie kies je voor een traject dat jou directe, op maat gemaakte begeleiding biedt om jouw merkstrategie met Gen AI naar een hoger niveau te tillen.

Optie 2:

Pakketprijs van € 4450 (excl. btw) voor 4 afspraken met begeleiding op maat + 3-maanden abonnement op online leerplatform Someflex. De standaardprijs van dit pakket bedraagt normaalgezien € 4687 (excl. btw) maar tot en met 15/04 kan je inschrijven voor € 4450 (excl. btw). Na tussenkomst kmo-portefeuille (30%) betaal je slechts € 3115 (excl. btw).

In deze optie combineer je het traject voor begeleiding op maat met een 3-maanden abonnement op Someflex, een platform dat algemene kennis over sociale media en AI biedt. Dit pakket is speciaal samengesteld om jou niet alleen strategische begeleiding te bieden, maar ook toegang te geven tot algemene ondersteunende AI-educatie.

Belangrijk om te weten:

 • De inschrijving verloopt via Opmerkelijk, maar de facturatie en kmo-portefeuille-tussenkomst voor Opmerkelijk en Someflex worden apart afgehandeld. Dit betekent dat je voor elk onderdeel een aparte aanvraag voor tussenkomst bij de kmo-portefeuille dient in te dienen.
 • De kmo-portefeuille is een Vlaamse subsidiemaatregel die je als ondernemer ondersteunt in je groei en ontwikkeling door een financiële bijdrage te leveren aan je opleiding en advieskosten.
 • Opmerkelijk is erkend dienstverlener voor tussenkomst via de kmo-portefeuille voor zowel advies (erkenningsnummer: DV.A215786) als opleiding (erkenningsnummer: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag kan krijgen van de Vlaamse overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen).
 • Naast deze twee pakketten bieden we op aanvraag nog enkele opties aan zoals extra prompts creëren, het trainen van je team, het opzetten van enkele Custom GPT’s, gebruiksprotocol opstellen binnen je bedrijf …
 • Alle afspraken gaan steeds vooraf door een grondige voorbereiding van Opmerkelijk.

Bovenstaande pakketten bieden je een ongeëvenaarde kans om je bedrijf te versterken door middel van strategische AI-begeleiding en voortdurende training. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek of schrijf in via onderstaand formulier. Samen nemen we graag de stap om je merkstrategie en aanpak voor te bereiden op de toekomst.

Wil je graag een Gen AI-opleiding boeken op maat van je team? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte volledig aangepast aan de noden van jou en je collega’s.

Wil je graag een individuele Gen AI-opleiding boeken? Schrijf je dan in voor onze ‘Individuele opleiding Gen AI met focus op ChatGPT-4 en enkele andere tools’.

Durf jij Opmerkelijk te zijn?

Schrijf je nu in:

 • (* verplichte velden)

Klaar om meer uit je merkstrategie met Gen AI te halen?
Bel ons via 0468 30 14 98 of contacteer ons via onderstaande knop.