Merken verbinden

Merken verbinden maakt één van de belangrijkste fundamenten uit van het bestaan van OpmerKelijk. Een sterk merk met een sterk netwerk. Daar gaan we voor, zowel wat betreft onze eigen werking als voor onze klanten. Dagelijks verbind ik met veel plezier ondernemers zodat ze elkaar tot een hoger niveau kunnen tillen.

OpmerKelijke brandingtrip Valencia

In het najaar van 2019 nemen we 22 ondernemers (m/v) mee op een onvergetelijke brandingtrip vol beleving naar de bruisende stad Valencia. Deze reis is exclusief voor groeiende ondernemers die OpmerKelijk durven te zijn en hun merk een enorme boost willen geven door de bijzondere combinatie van business en branding … for a bright experience.

We zetten tijdens deze vijf dagen (5/10/19 – 9/10/19) al je zintuigen centraal om voluit te leren, beleven en connecteren met boeiende collega-ondernemers. Na deze brandingtrip heb je niet alleen de blik op je ondernemerschap verruimd en je netwerk verdiept, maar ben je ook helemaal geïnspireerd om strategisch aan de slag te gaan met creatieve en innovatieve ideeën voor je merk.

Ondernemers ondernemen voor iedereen

Merken verbinden maakt één van de belangrijkste fundamenten uit van het bestaan van OpmerKelijk. Een sterk merk met een sterk netwerk. Daar gaan we voor, zowel wat betreft onze eigen werking als voor onze klanten. Dagelijks verbind ik met veel plezier ondernemers zodat ze elkaar tot een hoger niveau kunnen tillen. Dit is ook de reden waarom ik werd opgemerkt door Agentschap Innoveren & Ondernemen als één van de ondernemers die een maatschappelijke meerwaarde creëert voor anderen en dus een plaatsje kreeg in de ‘Ondernemers ondernemen voor iedereen’ roadshow die door heel Vlaanderen reisde dit jaar.

Nieuw concept Word OpmerKelijk Geïnspireerd

Van 2014 tot en met 2018 organiseerden we jaarlijks een netwerkevenement exclusief voor vrouwelijke ondernemers. Meer dan 200 enthousiaste onderneemsters luisterden naar de pakkende verhalen van bekende collega-onderneemsters en beleefden een avond lang tal van Magic Match Moments. Verbondenheid, inspiratie en beleving, daar draaide het om bij dit OpmerKelijke event. Klik op de link voor de aftermovie van 2018 of de aftermovie van 2017.

In april 2018 was het echter de laatste editie onder deze vorm. We werken momenteel aan een volledig nieuw netwerkconcept, zowel voor vrouwelijke als mannelijke ondernemers, dat binnenkort zal worden gelanceerd. Indien je graag op de hoogte gehouden wordt, raden we je aan om je zeker in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Het OpmerKelijk Netwerk

Als onderneemster geloof ik heel sterk in de kracht van een hecht netwerk. Ik richtte het OpmerKelijk Netwerk op om vrouwelijke ondernemers met elkaar in contact te brengen en zo ideeën uit te wisselen, kennis te delen, vragen te durven stellen en vooral elkaar te helpen. De Facebook-groep telt meer dan 400 leden – allemaal onderneemsters die ooit een traject of opleiding van OpmerKelijk volgden of deelnamen aan een OpmerKelijk event – die willen netwerken vanuit een helpende mindset. De groep heeft geen enkel commercieel doel en is dus geen plek waar reclame wordt gemaakt voor de bedrijven van de leden. Onderneemsters met elkaar verbinden staat centraal.