Merken verbinden

OpmerKelijk richt zich in haar werking op mannelijke en vrouwelijke ondernemers, maar draagt vrouwelijke ondernemers een warm hart toe om hen nog extra te stimuleren in hun ondernemerschap. Via het OpmerKelijk Netwerk op Facebook en het evenement Word OpmerKelijk Geïnspireerd breng ik vrouwelijke ondernemers samen met de bedoeling om Magic Matches te creëren die hun business sterker maken en hen doen groeien in hun ondernemerschap.

Word OpmerKelijk Geïnspireerd

Verbondenheid, inspiratie en beleving, daar draait het om bij dit OpmerKelijke event. Meer dan 200 enthousiaste onderneemsters luisteren naar de pakkende verhalen van bekende collega-onderneemsters en beleven een avond lang tal van Magic Match Moments. Netwerken, inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen, genieten van de sfeer, luisteren naar inspirerende speeches en interviews met OpmerKelijke gasten … Mijn collega’s en ik maken er elk jaar opnieuw een avond van om echt naar uit te kijken! De opbrengst van deze avond gaat naar Think Pink.

Het OpmerKelijk Netwerk

Als onderneemster geloof ik heel sterk in de kracht van een hecht netwerk. Ik richtte het OpmerKelijk Netwerk op om vrouwelijke ondernemers met elkaar in contact te brengen en zo ideeën uit te wisselen, kennis te delen, vragen te durven stellen en vooral elkaar te helpen. De Facebook-groep telt meer dan 400 leden – allemaal onderneemsters die ooit een traject of opleiding van OpmerKelijk volgden of deelnamen aan een OpmerKelijk event – die willen netwerken vanuit een helpende mindset. De groep heeft geen enkel commercieel doel en is dus geen plek waar reclame wordt gemaakt voor de bedrijven van de leden. Onderneemsters met elkaar verbinden staat centraal.

Wil je meer weten over de initiatieven van OpmerKelijk voor vrouwelijke ondernemers? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Jessica Van Humbeeck, zaakvoerster van Thee met een Verhaal

Het OpmerKelijk Netwerk biedt vrouwelijke ondernemers een echte meerwaarde. Het is laagdrempelig en bestaat uit onderneemsters die elkaar veel gunnen. Je kan er gemakkelijk kwaliteitsvolle contacten leggen. Het is heel plezant om van zo’n netwerk deel uit te maken! Lees meer “Jessica Van Humbeeck, zaakvoerster van Thee met een Verhaal”

Jessica Van Humbeeck
Thee met een Verhaal

Kim Was en Evelien Vanbrabant, zaakvoersters van Sfera architecten

Het brandingtraject brengt je tot de juiste inzichten op een hele praktische manier en dat leidt tot de ideale branding voor je bedrijf. Bovendien krijg je toegang tot het OpmerKelijk Netwerk waarin je alleen maar enthousiaste onderneemsters met een ongelofelijke drive ontmoet. Katlijn heeft ons actief in contact gebracht met onderneemsters uit haar netwerk. Er zijn contacten ontstaan die een echte win-winsituatie kunnen opleveren. Lees meer “Kim Was en Evelien Vanbrabant, zaakvoersters van Sfera architecten”

Kim Was en Evelien Vanbrabant
Sfera architecten