Merken trainen

Een duidelijke merkidentiteit, een krachtig aanbod en een sterk netwerk. Met die drie elementen schrijf je als ondernemer een professioneel succesverhaal. In de opleidingen van OpmerKelijk diep ik, samen met mijn team en partners, deze elementen uit op een interactieve én inspirerende manier.

In groep en een-op-een
Naast een aantal groepsopleidingen biedt OpmerKelijk individuele opleidingen aan waarbij je heel concreet en tijdsefficiënt werkt aan je kennis en kunde rond sociale media. We kozen bewust voor een focus op een-op-eenopleidingen, omdat we weten dat eigenaar-ondernemers graag op zo’n doeltreffend mogelijke manier datgene willen leren wat ze nodig hebben om hun merk nog succesvoller te maken.

Word OpgemerKt
Dankzij de opleidingen van OpmerKelijk ontdek je hoe je OpgemerKt wordt door jezelf OpmerKelijk te profileren. Met de kennis die je vergaart, kan je meteen zelf aan de slag gaan om gerichter te communiceren – op sociale media, via video, tijdens het netwerken, enzovoort.

Op de agenda

  • Individuele opleidingen
    Deze opleidingen vinden plaats op een moment dat we samen overeenkomen. Zodra je je aanvraag doet, bespreken we een mogelijke timing.

Klik hier voor meer informatie over het aanbod aan socialemediaopleidingen en socialemediatrajecten met Sofie

Klik hier voor meer informatie over de individuele opleiding ‘Boost je klantenbeleving’ met Lisa

Klik hier voor meer informatie over de individuele opleidingen over video met Dirk

  • Groepsopleidingen
    Alle groepsopleidingen vinden plaats in Hotel & Business Center Mezzo, Paalsesteenweg 170, 3583 Beringen. Het programma en de prijs van elke opleiding vind je door te klikken op de link van de opleiding:

• In OpmerKelijke content voor sociale media leer je jezelf en je merk OpmerKelijk profileren op sociale media met boeiende content die leidt tot meer reacties en conversies.

• In Netwerken met een OpmerKelijke mindset leer je op een laagdrempelige manier efficiënter netwerken vanuit een OpmerKelijke mindset.

Wil je meer weten over de opleidingen van OpmerKelijk? Neem dan gerust contact op.

Mieke Cassiers, zaakvoerster Chocola-Tuti

Katlijn kent haar vak door en door. Ze heeft een sterke mening en is niet bang om die met steekhoudende argumenten te verdedigen wanneer ze anders over iets denkt dan jij. Haar grootste kracht vond ik haar vermogen om snel door te hebben wie ik was en wat ik wilde. Lees meer “Mieke Cassiers, zaakvoerster Chocola-Tuti”

chocola-tuti
Mieke Cassiers
Chocola-Tuti

Ancy Jacobs, eventplanner bij Tiendschuur Herkenrode

Ik kreeg enorm veel handige tips van Sofie. Haar voorbereiding was top, op maat van mijn verhaal. Ik had weinig tijd om alles zelf uit te zoeken. Tijdens de intense Facebook-training van OpmerKelijk heeft Sofie me zoveel bijgebracht. De tijdwinst van zo’n een-op-eentraining is enorm. Lees meer “Ancy Jacobs, eventplanner bij Tiendschuur Herkenrode”

Ancy Jacobs
Tiendschuur Herkenrode