Merken trainen

Een duidelijke merkidentiteit, een krachtig aanbod en een sterk netwerk. Met die drie elementen schrijf je als ondernemer een professioneel succesverhaal. In de opleidingen van OpmerKelijk diep ik, samen met mijn team en partners, deze elementen uit op een interactieve én inspirerende manier.

In groep en een-op-een
Naast een aantal groepstrainingen biedt OpmerKelijk individuele trainingen aan waarbij je heel concreet en tijdsefficiënt werkt aan je kennis en kunde rond sociale media. We kozen bewust voor een focus op een-op-eenopleidingen, omdat we weten dat eigenaar-ondernemers graag op zo’n doeltreffend mogelijke manier datgene willen leren wat ze nodig hebben om hun merk nog succesvoller te maken.

Word OpgemerKt
Dankzij de opleidingen van OpmerKelijk ontdek je hoe je OpgemerKt wordt door jezelf OpmerKelijk te profileren. Met de kennis die je vergaart, kan je meteen zelf aan de slag gaan om gerichter te communiceren – op sociale media, via video, tijdens het netwerken, via influencers, enzovoort.

Op de agenda

  • Individuele trainingen
    Deze trainingen vinden plaats op een moment dat we samen overeenkomen. Zodra je je aanvraag doet, bespreken we een mogelijke timing.

Klik hier voor meer informatie over de individuele trainingen Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en Pinterest met Sofie

Klik hier voor meer informatie over de individuele training ‘Boost je klantenbeleving’ met Lisa

Klik hier voor meer informatie over de individuele trainingen over video met Dirk

  • Groepstrainingen
    Alle groepstrainingen vinden plaats in Hotel & Business Center Mezzo, Paalsesteenweg 170, 3583 Beringen. Het programma en de prijs van elke training vind je door te klikken op de link van de training:

• In OpmerKelijke content voor sociale media leer je jezelf en je merk OpmerKelijk profileren op sociale media met boeiende content die leidt tot meer reacties en conversies.

• In Netwerken met een OpmerKelijke mindset, een training exclusief voor vrouwelijke ondernemers, leer je op een laagdrempelige manier efficiënter netwerken vanuit een OpmerKelijke mindset.

Wil je meer weten over de opleidingen van OpmerKelijk? Neem dan gerust contact op.

Mieke Cassiers, zaakvoerster Chocola-Tuti

De individuele opleiding van Sofie was superpraktisch! Ze kende mijn business, want ze had mijn brandingtraject meegevolgd achter de schermen. Vanaf minuut één konden we daardoor hands-on de Facebook-pagina van Chocola-Tuti optimaliseren. Sofie had de opleiding grondig voorbereid, do’s-and-don’ts genoteerd, ideeën opgeschreven. Ik werd met de minuut enthousiaster! Lees meer “Mieke Cassiers, zaakvoerster Chocola-Tuti”

Mieke Cassiers
Chocola-Tuti

Luc en Frank Stokbroekx, zaakvoerders van Stokbroekx & Stokbroekx

De training was duidelijk goed voorbereid. We kregen advies op maat van onze business. Sofie reikte ons ideeën en praktische tips aan om ons bereik te verhogen. En ze leerde ons om de statistieken van onze pagina te analyseren. Zo houden we nu echt een vinger aan de pols. Lees meer “Luc en Frank Stokbroekx, zaakvoerders van Stokbroekx & Stokbroekx”

Luc en Frank Stokbroekx
Stokbroekx & Stokbroekx