Je-merkverhaal-visualiseren-met-een-infographic_Opmerkelijk

Infographic om je branding strategisch te visualiseren

Zoek je een handige manier om je merkverhaal visueel en strategisch voor te stellen voor je salesgesprekken? Of een overzichtelijke voorstelling van je meerwaarde, onderscheid en relevantie? Kies dan voor een handige infographic waarmee je je business doordacht visueel kan structureren vanuit een strategische invalshoek.

In een infographic visualiseren we je merkidentiteit, aanbod en aanpak, zodat het voor (potentiële) klanten en andere stakeholders in één oogopslag duidelijk is waarvoor je staat, wat je doet en hoe je het doet. Kortom: de ideale manier om je diensten te productiseren en tastbaarder te maken, waardoor de meerwaarde van je merk sterker tot uiting komt.

Hoe gaan we te werk bij de ontwikkeling van je infographic?

Elke infographic komt tot stand dankzij doorgedreven maatwerk. De meest voorkomende onderdelen in een infographic zijn het concept van je merk, je aanbod, testimonials van klanten, een elevatorpitch, je methodiek en eventueel enkele leuke weetjes of tips.

  1. We plannen met jou een (telefonisch) gesprek om je doelstellingen te bespreken en te bekijken op welke verschillende kanalen je de infographic wil inzetten. Op basis daarvan wordt de inhoud en structuur bepaald.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van wat we nodig hebben om van start te gaan met jouw infographic (zoals je logo, bepaalde icoontjes en de kleurencodes van je huisstijl).
  3. Je krijgt een eerste voorstel doorgestuurd en jij bezorgt ons jouw feedback.
  4. Op basis van je feedback voeren we de nodige aanpassingen door en sturen we jou een nieuwe versie. (Er zitten twee correctierondes van elk maximum 1 uur inbegrepen. Extra aanpassingen worden gefactureerd aan uurtarief.)
  5. Je ontvangt de finale digitale infographic in alle gewenste formaten (long-form en de verschillende onderdelen afzonderlijk).

Wat is het resultaat?

We ontwerpen een infographic volledig in je huisstijl en leveren een kant-en-klaar digitaal document af. Dat kan je vervolgens:

  • doorsturen naar prospects via e-mail
  • verwerken op je website
  • gebruiken tijdens intakegesprekken
  • modulair inzetten op sociale media

Prijs? 495 euro excl. btw per infographic (geen subsidiemogelijkheid via de kmo-portefeuille)

Wil je jouw merk strategisch laten visualiseren in een infographic?

“Deze tool ondersteunt de geloofwaardigheid van onze firma. In ons segment zijn er bedrijven van allerlei aard. Daarom is het voor ons heel belangrijk om professioneel over te komen en een vertrouwensband te creëren met de klant.” Lees meer.

Bekijk hier enkele voorbeelden