fbpx

ONLINE TRAINING – Een TOPmerk met een geweldige story, interaction én connection experience

Een haalbare TOPbeleving voor kleine merken in 7 doordachte stappen

Hoe creëer je een TOPklantbeleving voor je merk in 7 stappen?

Die vraag staat in mijn boek TOPgeMERKt (LannooCampus, 2021) én in mijn online training op 4 mei van 19.30 tot 21.30 uur centraal. Ik leg uit hoe je ook als k van kmo je klanten een TOPbeleving kan laten ervaren. Want ook kleinere merken kunnen een eigen invulling geven aan wat zij onder TOP verstaan en zo uitgroeien tot een echt TOPmerk.

Ik neem je in deze online training mee op klantbelevingsreis via een verrassende, snackbare, maar vooral ook doordachte structuur, waarmee je onmiddellijk aan de slag kan gaan in de praktijk. Je krijgt concrete handvatten om een diepgaande connectie met je klant te behouden tijdens elke fase van zijn phygital klantreis, waarbij persoonlijk contact en digitaliteit een sterke combinatie vormen.

Vanuit zeven relevante challenges leer ik je om op een toegankelijke manier een geweldige klantbeleving te creëren. Met haalbare inzichten en herkenbare voorbeelden op maat van kleine merken die groots willen ondernemen. Kortom, een onmisbare online training voor ondernemers die nooit tijd vinden voor de klantbeleving van hun merk, maar wel beseffen dat ze er bewust tijd voor moeten maken als ze onderscheidend willen zijn.

Enkele topics die aan bod komen in deze online training:

  • Hoe creëer je een unieke TOPidentiteit met een story experience die het onderscheid maakt tegenover andere spelers in de markt?
  • Welke verbeterpunten mag je nooit uit het oog verliezen als je je aanpak en service enkele treden hoger wil krijgen tot een TOPniveau?
  • Waarmee kan je je klanten emotioneel raken voor een treffende ervaring met een geweldig gevoel?
  • Hoe geef je jezelf en iedereen van je team vleugels, zodat ze bevlogen en betrokken omgaan met klanten?
  • Waarom zijn data en andere digitale mogelijkheden onmisbaar om je klanten TOPaandacht te kunnen geven?

Durf jij de uitdaging aan? Top! Want na deze online training zal je als ondernemer eindelijk het gevoel hebben dat een TOPbeleving ook voor jouw merk haalbaar is.

Duur: 120 minuten

Tarief: 95 euro (excl. btw)

Let wel:

Kocht je mijn belevingsbox Experience of Delight rond TOPgeMERKt? Dan is deze online training voor jou inbegrepen.

Praktisch:

Na je registratie wordt het betaalproces automatisch gestart (Bancontact). Je ontvangt een bevestiging via e-mail. De factuur ontvang je binnen de vijf werkdagen.

Na registratie ontvang je de link naar de online training, zodat je live kan meevolgen. De opname blijft zeven dagen beschikbaar.