fbpx

Opleiding Pinterest

Superpraktische opleidingen over sociale media voor ondernemers. Dat is één van dé specialiteiten van Opmerkelijk. Het resultaat? Meer kennis, meer tijdbesparing, en meer rendement voor je business.

Je tijdsinvestering is minimaal: in enkele uurtjes brengen we je technische en strategische kennis bij over Pinterest. We leggen je uit wat je precies met dit medium kan doen en hoe je professioneel en strategisch aan de slag gaat. Al tijdens de sessie zetten we samen heel wat praktische stappen. Daarna weet je precies welke acties nodig zijn om je sterker te profileren en meer volgers, klanten én omzet te halen uit je Pinterestaccount.

Na een opleiding op maat van Opmerkelijk haal je véél meer uit je Pinterestaccount. Kies voor een individuele opleiding en leer de troeven van Pinterest voor jouw bedrijf kennen, leid meer mensen naar je website en boost je merkbekendheid.

Wil je graag een opleiding in groep volgen over LinkedIn, Instagram, socialemediacontent …? Bekijk dan al onze open groepsopleidingen die momenteel op de planning staan.

Goed om te weten: Opmerkelijk is erkend dienstverlener voor tussenkomst via de kmo-portefeuille voor zowel advies (erkenningsnummer: DV.A215786) als opleiding (erkenningsnummer: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag kan krijgen van de Vlaamse overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen).

Klaar om met Pinterest de visibiliteit van je merk te vergroten?
Bel ons via 0468 30 14 98 of contacteer ons via onderstaande knop.

Ancy Jacobs, eventplanner bij Tiendschuur Herkenrode

Ik kreeg enorm veel handige tips van Sofie. Haar voorbereiding was top, op maat van mijn verhaal. Ik had weinig tijd om alles zelf uit te zoeken. Tijdens de intense Facebook-training van OpmerKelijk heeft Sofie me zoveel bijgebracht. De tijdwinst van zo’n een-op-eentraining is enorm. Lees meer “Ancy Jacobs, eventplanner bij Tiendschuur Herkenrode”

Ancy Jacobs
Tiendschuur Herkenrode