Je Pinterestaccount optimaal inzetten in je bedrijfscommunicatie

In deze opleiding leer je hoe je een Pinterestbedrijfsprofiel aanmaakt vanuit jouw branding en ontdek je welke meerwaarde Pinterest voor jouw merk kan creëren. We maken samen met jou een aantal relevante borden aan en kiezen de optimale profielinstellingen. Ook de installatie van een Pinterestbrowserknop komt aan bod. Bovendien leer je hoe je afbeeldingen kan pinnen of uploaden vanaf je computer, zodat je je merk ook visueel doelgericht versterkt.

Je werkt tijdens de opleiding in je eigen account op je eigen toestel. Na de opleiding weet je precies hoe je van je Pinterestaccount een opmerkelijk onderdeel van je bedrijfscommunicatie maakt.

Praktisch:

  • We plannen de locatie en het tijdstip van de opleiding in onderling overleg.
  • De opleiding duurt 2,5 uur en is volledig op maat.
  • We stemmen vooraf je vragen en verwachtingen af.
  • Je kan na de opleiding nog rekenen op 15 minuten afstemtijd via mail of telefoon.
  • Deze opleiding kost 495 euro (excl. btw).
  • De opleiding is erkend voor de kmo-portefeuille (erkenningsnummer Opmerkelijk voor de pijler opleiding: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag van de opleiding kan krijgen van de Vlaamse overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen). Meer info over de tussenkomst en werking van de kmo-portefeuille vind je via deze link.
  • Voor elke bijkomende persoon van hetzelfde bedrijf die de opleiding mee volgt, vragen we 100 euro (excl. btw) extra.

Enkele weken of maanden na je opleiding kan je als bijkomende optie kiezen voor een check-up van de content op je Pinterestaccount.

Wil je graag een opleiding in groep volgen over LinkedIn, Instagram, socialemediacontent …? Bekijk dan al onze open groepsopleidingen die momenteel op de planning staan.

Klaar om met Pinterest de visibiliteit van je merk te vergroten?
Bel ons via 0468 30 14 98 of contacteer ons via onderstaande knop.