fbpx

Opleidingen Instagram

Hoe profileer je jouw merk op Instagram en hoe zet je het medium strategisch in voor je merk om meer return te genereren? Tijdens een individuele opleiding op maat van Opmerkelijk krijg je tal van tips en tricks om je branding op Instagram te versterken.

Je tijdsinvestering is minimaal: in enkele uurtjes brengt onze socialemedia-expert Sofie je technische en strategische kennis bij over Instagram. Ze legt je uit wat je precies met dit medium kan doen en hoe je professioneel en strategisch aan de slag gaat. Al tijdens de sessie zet je samen met haar heel wat praktische stappen. Daarna weet je precies welke acties nodig zijn om je sterker te profileren en meer volgers, klanten én omzet te halen uit je Instagramaccount.

Na een opleiding op maat van Opmerkelijk haal je véél meer uit je zakelijk Instagramaccount. Je kiest uit een individuele basis- en/of verdiepingsopleiding Instagram, afhankelijk van je voorkennis en je wensen:

  • Basisopleiding: Je Instagramaccount optimaal opbouwen
  • Verdiepingsopleiding: Je Instagramaccount strategisch inzetten

Wil je graag een opleiding in groep volgen over LinkedIn, Instagram, socialemediacontent …? Bekijk dan al onze open groepsopleidingen die momenteel op de planning staan.

Goed om te weten: Opmerkelijk is erkend dienstverlener voor tussenkomst via de kmo-portefeuille voor zowel advies (erkenningsnummer: DV.A215786) als opleiding (erkenningsnummer: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag kan krijgen van de Vlaamse overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen).

Klaar om jouw merk op Instagram te profileren?
Bel ons via 0468 30 14 98 of contacteer ons via onderstaande knop.