fbpx

Basisopleiding: Je Instagramaccount optimaal opbouwen

In deze opleiding maken we samen met jou een Instagram-bedrijfsaccount aan en ontdek je de werking van Instagram. Heb je al een account, maar heb je er nog maar weinig mee gedaan? Dan bekijken we samen alle elementen die jouw account beter en rendabeler kunnen maken. Je krijgt heel wat praktische tips die je helpen om sneller en efficiënter met Instagram te werken.

Je werkt tijdens de opleiding in je eigen account op je eigen toestel. Samen vullen we je Instagramaccount zo compleet mogelijk in. Na de opleiding ben je dus helemaal klaar om met je bedrijf opgemerkt te worden.

Praktisch:

  • We plannen de locatie en het tijdstip van de opleiding in onderling overleg.
  • De opleiding duurt 2,5 uur en is volledig op maat.
  • We stemmen vooraf je vragen en verwachtingen af.
  • Je kan na de opleiding nog rekenen op 15 minuten afstemtijd via mail of telefoon.
  • Deze opleiding kost 495 euro (excl. btw).
  • De opleiding is erkend voor de kmo-portefeuille (erkenningsnummer Opmerkelijk voor de pijler opleiding: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag van de opleiding kan krijgen van de Vlaamse overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen). Meer info over de tussenkomst en werking van de kmo-portefeuille vind je via deze link.
  • Voor elke bijkomende persoon van hetzelfde bedrijf die de opleiding mee volgt, vragen we 100 euro (excl. btw) extra.

Enkele weken of maanden na je opleiding kan je als bijkomende optie kiezen voor een check-up van de content op je Instagramaccount.

Wil je graag een opleiding in groep volgen over LinkedIn, Instagram, socialemediacontent …? Bekijk dan al onze open groepsopleidingen die momenteel op de planning staan.

Klaar om jouw merk op Instagram te profileren?
Bel ons via 0468 30 14 98 of contacteer ons via onderstaande knop.