Opleidingen CapCut

Ontdek hoe je jouw merk krachtiger profileert op sociale media met professionele videobewerking via CapCut. Tijdens een opleiding van Opmerkelijk ontvang je tal van tips en tricks om je branding te versterken met de geavanceerde mogelijkheden van deze tool.

Je tijdsinvestering is minimaal: in amper enkele uren deelt onze CapCut-expert Julie al haar tips en tricks. Ze legt uit hoe je CapCut optimaal benut voor professionele videobewerking en hoe je er creatief mee aan de slag gaat. Tijdens de sessie zetten jullie samen praktische stappen. Zo weet je precies welke acties nodig zijn om je sterker te profileren. Maar ook hoe je meer volgers, klanten én omzet genereert.

Na deze opleiding van Opmerkelijk haal je meer uit je zakelijke sociale media dankzij de professionele mogelijkheden van CapCut. Kies uit:

  • een individuele opleiding, afgestemd op jouw bedrijf én branding

Vraag je opleiding aan 

  • een groepsopleiding, waarin diverse aspecten van CapCut aan bod komen

Ontdek ons open aanbod

Goed om te weten: Opmerkelijk is een erkende dienstverlener voor tussenkomst via de kmo-portefeuille, zowel voor advies (erkenningsnummer: DV.A215786) als opleiding (erkenningsnummer: DV.O215787). Hierdoor kan je tot 30% subsidie ontvangen van de Vlaamse overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen).

Klaar om je professionele netwerk doelgericht te vergroten?
Bel ons via 0468 30 14 98 of contacteer ons via onderstaande knop.