Opleiding TikTok

Superpraktische opleidingen over sociale media voor ondernemers. Dat is één van dé specialiteiten van Opmerkelijk. Het resultaat? Meer kennis, meer tijdbesparing, en meer rendement voor je business.

Zie je alle merken rondom jou mee springen op de TikTok-trein? Overweeg je dit zelf ook al langer maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Je bent heus niet de enige! En net daarom verlagen wij met plezier voor jou deze drempel, dankzij een hands-on concrete en praktische een-op-een-opleiding waarin we ervoor zorgen dat TikTok geen enkel geheim meer voor jou heeft.

Je tijdsinvestering is minimaal: in enkele uurtjes brengen we je technische, strategische maar ook praktische kennis bij over TikTok. We leggen je uit wat je precies met dit medium kan doen en hoe je dit professioneel en strategisch omzet naar leuke content voor jouw merk. Tijdens de sessie zetten we samen heel wat praktische stappen. Daarna weet je precies hoe je jouw merk opmerkelijk kan profileren op TikTok.

Na een opleiding op maat van Opmerkelijk weet je hoe je met TikTok-video’s de aandacht kan trekken van je klanten en hoe je kan opvallen in de massa. Kies voor een individuele opleiding of een groepsopleiding.

Goed om te weten: Opmerkelijk is erkend dienstverlener voor tussenkomst via de kmo-portefeuille voor zowel advies (erkenningsnummer: DV.A215786) als opleiding (erkenningsnummer: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag kan krijgen van de Vlaamse overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen).

Klaar om met TikTok de visibiliteit van je merk te vergroten?
Bel ons via 0468 30 14 98 of contacteer ons via onderstaande knop.

Ancy Jacobs, eventplanner bij Tiendschuur Herkenrode

Ik kreeg enorm veel handige tips van Sofie. Haar voorbereiding was top, op maat van mijn verhaal. Ik had weinig tijd om alles zelf uit te zoeken. Tijdens de intense Facebook-training van OpmerKelijk heeft Sofie me zoveel bijgebracht. De tijdwinst van zo’n een-op-eentraining is enorm. Lees meer “Ancy Jacobs, eventplanner bij Tiendschuur Herkenrode”

Ancy Jacobs
Tiendschuur Herkenrode