Infographic om je werking heel concreet in beeld te brengen

Nu telewerken en afspraken van op afstand voor heel veel ondernemers een noodzaak geworden zijn, bieden we je graag een handig communicatiehulpmiddel om klanten (online) de weg te laten vinden naar je zaak.

Daarom bieden we via de downloadlinks hieronder graag twee gratis infographics aan die je kan gebruiken om je klanten te informeren over de bereikbaarheid van je zaak.

  • De linkse versie omvat de communicatiekanalen Skype (for Business), ZOOM, Microsoft Teams, Google Hangouts, e-mail, telefoon, Facebook Messenger en de aloude postduif.
  • De rechtse versie is iets beknopter en omvat de communicatiekanalen Skype (for Business), Microsoft Teams, e-mail, telefoon, Facebook Messenger en de aloude postduif.

Om de infographic te downloaden klik je op de versie die aansluit bij jouw business.

Laat je graag een infographic op maat maken (inclusief aangepaste communicatiekanalen en een look & feel in je huisstijlkleuren)? Dan doen we dit tijdelijk voor de kostprijs van € 25 excl. btw. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected] met oplijsting van je communicatiekanalen en je huisstijlkleuren en we bezorgen jou een infographic op maat.