Individuele trainingen visuele sociale media

OpmerKelijk Training Overtuigend schrijven voor sociale media

Wil jij leren om zelf een OpmerKelijke video-opname te maken en monteren om zo jouw onlinecommunicatie te versterken? Dan zijn onze individuele trainingen over visuele sociale media precies wat je nodig hebt. OpmerKelijk organiseert samen met Dirk Voordeckers van We aRe Connected de opleidingen ‘DIY video’s maken’ en ‘DIY video’s monteren’.

In twee sessies van telkens 2,5 uur krijg je alle tools aangereikt om helemaal zelfstandig met je smartphone of camera video’s te maken die bijdragen tot een OpmerKelijke profilering. In deze initiatietraining leer je de basistechnieken om met kleine en goedkope tools een video te maken waarmee je een sterke boodschap overbrengt. Je ontdekt de geheimen van kwaliteitsopnames en leert zelf je beelden monteren. Zo maak je video-opnames zoals jij die wilt en wanneer jij wilt.

Nog meer goed nieuws? Voor deze individuele trainingen kun je subsidie aanvragen via de kmo-portefeuille.

Voor iedere bijkomende persoon die de opleiding mee volgt, vragen we slechts 100 euro extra.

‘DIY video’s maken’

  • Wat zijn de sleutelelementen in een goed scenario?
  • Wat heb je nodig om een opname te maken?
  • Hoe neem je geluid op?

In deze training krijg je de basisprincipes van video-opnames onder de knie. Je maakt testopnames en krijgt huiswerk waarmee je aan de slag gaat in de vervolgtraining ‘DIY video’s monteren’.

Praktisch:

  • Deze training kost 350 euro (excl. btw) en komt in aanmerking voor 40 procent subsidie via de kmo-portefeuille.
  • We plannen de locatie en het tijdstip van de training in onderling overleg. De opleiding duurt 2,5 uur.
  • Na de training ben je helemaal klaar om je eigen opnames te maken en met succes deel te nemen aan de vervolgtraining ‘DIY video’s monteren’.

Kun je niet wachten om zelf achter de camera plaats te nemen? Neem dan contact op voor meer informatie of om je opleiding te plannen.

‘DIY video’s monteren’

In deze opleiding krijg je inzicht in de do’s-and-don’ts van monteren. Je leert hoe je met gratis montagesoftware je zelfgemaakte video’s omtovert tot een samenhangend en esthetisch knap geheel. Kortom: je ontdekt hoe je het potentieel van je beelden optimaal benut en geeft je eigen creaties zo nog meer glans.

Praktisch:

  • Deze opleiding kost 350 euro (excl. btw) en komt in aanmerking voor 40 procent subsidie via de kmo-portefeuille.
  • We plannen de locatie en het tijdstip van de opleiding in onderling overleg. De opleiding duurt 2,5 uur.
  • Na de opleiding ben je helemaal klaar om je eigen OpmerKelijke opnames met de wereld te delen.  

Zin om je eigen beelden te bewerken en monteren? Neem dan contact op voor meer informatie of om je opleiding te plannen.