Trainingen

Branding- en communicatieopleidingen van OpmerKelijk

Een duidelijke merkidentiteit, een krachtig aanbod en een sterk netwerk. Met die drie elementen schrijf je als vrouwelijke ondernemer een professioneel succesverhaal. In de branding- en communicatieopleidingen van OpmerKelijk diept Katlijn Voordeckers deze elementen uit op een interactieve én inspirerende manier.

De voordelen van een branding- en communicatieopleiding van OpmerKelijk?

 • Je ontwikkelt een merkidentiteit.
  Je groeit als vrouwelijke ondernemer naar een sterkere profilering en een krachtiger aanbod.
 • Je leert het verschil maken.
  Je krijgt een duidelijk inzicht in je eigen professionele identiteit en leert hoe je het onderscheid maakt voor je klanten.
 • Je onderneemt met een duidelijke strategie.
  Je legt een heldere focus en werkt naar doelen in je algemene werking, strategische acties en communicatie. Zo geef je je business een succesvolle toekomst.
 • Je put inspiratie uit de ervaringen van anderen.
  Je leert uit de verhalen en tips van andere vrouwelijke ondernemers.
 • Je breidt je netwerk uit.
  Je leert potentiële partners en klanten kennen dankzij de netwerkmomenten voor, tijdens én na elke opleiding en bouwt zo een boeiend professioneel netwerk uit.

Kortom: je ontdekt hoe je OpgemerKt wordt door jezelf OpmerKelijk te profileren!

In de branding- en communicatieopleidingen van OpmerKelijk krijg je een beter inzicht in jezelf, je aanbod en je doelgroep.

Alle trainingen vinden plaats in Hotel & Business Center Mezzo, Paalsesteenweg 170, 3583 Beringen. Het programma en de prijs van elke training vind je door te klikken op de link van de training:

OpmerKelijk netwerk

Volg je een opleiding bij OpmerKelijk? Dan krijg je de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen binnen het OpmerKelijk Netwerk op Facebook. Een efficiënt netwerk voor én door vrouwelijke ondernemers.

Leer je OpmerKelijk profileren. Neem contact op met Katlijn Voordeckers voor meer informatie over de branding- en communicatieopleidingen.