fbpx

Programma rond het boek TOPgeMERKt

Een grootse klantbeleving creëren in zeven stappen. Daar krijg je in mijn boek TOPgeMERKt de handvaten voor. Ben jij eigenaar-ondernemer of enthousiaste intrapreneur van een k van kmo? Dan zijn dit boek én het aanbod dat ik rond de lancering heb uitgewerkt, een garantie op boeiende lees-, leer- en beleefmomenten die je echt niet mag missen. Want ik help je om je klanten een ware TOPbeleving te bieden met je merk. En daarbovenop ga jij je ook echt kunnen amuseren en leuke ervaringen beleven!

Ontdek het volledige programma van de lancering:

Vrijdag 24 september

Interactieve offline dagopleiding TOPgeMERKt bij United Experts (in Beringen) van 9.30 tot 16 uur.

Laat je klanten terugkeren door hen een TOPbeleving te laten ervaren in digitale én menselijke touchpoints

Vrijdag 8 oktober

TOPgeMERKt Brainstorm bij HOFsite (in Temse – Oost-Vlaanderen) van 9 tot 13 uur

TOPbrains for a TOPexperience

Heb je de boeklancering van TOPgeMERKt gemist? Luister naar deze primeur in de boekenwereld en ontdek de podcast van TOPgeMERKt Radio met boeiende interviews, tips, getuigenissen, opmerkelijke muziek … Een radioprogramma voor en door ondernemers.

Wil je meer weten over de story experience, interaction experience en connection experience waarmee je klanten laat terugkeren? Luister dan naar de drie podcasts van Raf Lehaen van Plaatsmaker.be.

Interview over het verhaal achter TOPgeMERKt

Ontdek het verhaal achter TOPgeMERKt in dit boeiend interview van Katlijn door TOPonderneemster Alexandra Limage van Sprint Transport. Hierin vertelt Katlijn openhartig over hoe ze het schrijfproces heeft ervaren.

Interview TOPgeMERKt