Yvette Beckers, zaakvoerster van Puur Muur

Yvette Beckers kleurt graag je dag. Letterlijk. Want haar schildersbedrijf Puur Muur is gespecialiseerd in decoratieve schilderwerken, bijzondere schildertechnieken en muurschilderingen die een glimlach op je gezicht toveren. Een mooi figuurtje in de kinderkamer? Een knap portret? Of piekfijn geschilderde muren? Yvette doet het allemaal. Omdat ze voor haar zaak een helder concept wilde om het creatieve aspect van haar diensten weer meer op de voorgrond te plaatsen, volgde ze het businesstraject van OpmerKelijk. 

Yvette: “Na mijn scheiding stond ik voor een aantal financiële uitdagingen. Het gevolg? Ik schoof het creatieve schilderwerk naar de achtergrond en ging mij meer focussen op het algemene werk. Dat was de beste manier om mijn cashflow gezond te houden. Maar ik miste het creatieve stuk van mijn business. Toen privé alles weer een beetje op z’n pootjes was terechtgekomen en ik financieel opnieuw sterker stond, wilde ik dus meteen de creatieve draad opnieuw opnemen. Het probleem? Ik had een concept en een branding nodig waarmee ik mijzelf anders kon profileren. Ik kende Katlijn van bij UNIZO, dus bezocht ik haar website. Ik las de overtuigende testimonials en maakte mijn afspraak voor een intakegesprek.”

Functionele methodiek

“Ik ben echt blij dat ik het businesstraject heb gevolgd. Katlijn heeft mij heel goed geholpen en mij laten inzien hoe ik de verschillende takken van mijn aanbod kan integreren in een sterk en duidelijk geheel. Het concept dat Katlijn heeft bedacht, werkt. Ze is erin geslaagd om mijn talent en passie in een functionele methodiek te gieten. Het verhaal dat we samen hebben geschreven klopt gewoon. Dat merk ik ook in mijn communicatie. Dankzij de sterke elevatorpitch, baseline en slogan die Katlijn geformuleerd heeft, weten mensen nu meteen waar ik voor sta.”

Digitaal netwerken

“Tijdens het traject is er een wereld voor mij opengegaan. Ik besef nu hoe belangrijk het voor een ondernemer is om digitaal te netwerken. Ik ben bijna zestig jaar en die sociale media zijn Latijn voor mij. Ze vormen een echte uitdaging, maar eentje die ik graag aanga. Ik laat mij daarin trouwens ook bijstaan door OpmerKelijk. Ik heb nog een hele weg af te leggen, maar ik kom er wel. Langzaam maar zeker.”

Ongelofelijk inzicht

“Het is heel fijn om met Katlijn samen te werken. Ze heeft een ongelofelijk inzicht in je professionele problematiek en komt altijd met de juiste oplossingen. De manier waarop zij de zaken formuleert, is verhelderend. Ze is een uitstekende communicator. Na elke sessie schrijft ze uit welke stappen je hebt gezet en welke beslissingen er zijn genomen. Dat houdt alles overzichtelijk. En het brandingplan dat je krijgt op het einde van het traject is een blijvende houvast.”

Op netwerkkoffie

“Katlijn stelt haar netwerk voor je open. Wat een meerwaarde! Kent ze iemand die iets voor je kan betekenen of van wie ze denkt dat het met je zal klikken? Dan stuurt ze je op ‘netwerkkoffie’. Daarnaast maakt ze je ook lid van het OpmerKelijk Netwerk. Een leuke manier om andere gepassioneerde vrouwelijke ondernemers te leren kennen. Dat werkt erg motiverend.”

www.puurmuur.be

Wil jij ook je aanbod met een helder concept afstemmen op je professionele wensen en doelpubliek? Kies dan voor het businesstraject van OpmerKelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.