Vicky Ven, zaakvoerster van Dichter bij jezelf

Heb je in deze drukke tijden ook het gevoel dat je de weg wat kwijt bent? Dat je op zoek bent naar jezelf? Dan moet je bij Vicky Ven zijn! Want deze enthousiaste coach ziet het leven door een roze bril. Ze begeleidt dertigplussers en leert hen expressie te geven aan wat er binnen in hen leeft. Zo kunnen ze beter in contact staan met zichzelf en hun omgeving. Vicky laat je kleur bekennen. Letterlijk. Zij laat je intuïtief een kleur op je probleem plakken en doet je op die manier je frustraties, verdriet of pijn uitkleuren. Zo zet ze je weer op het juiste pad. Vicky volgde het businesstraject bij Katlijn omdat ze begeleiding zocht om haar focus te bepalen en omdat ze manieren wilde ontdekken om haar methode naambekendheid te geven.

Het belang van keuzes

Tijdens haar gesprekken met Katlijn kreeg Vicky nieuwe inzichten en leerde ze stapsgewijs haar focuspunten bepalen. De eerste uitdaging lag in de afbakening van haar activiteiten: “Vroeger deed ik heel veel dingen tegelijkertijd. Dankzij Katlijn heb ik ontdekt wat ik echt wil doen. Ze moedigde mij aan om keuzes te maken. En dat heb ik gedaan. Met de begeleiding van volwassenen via de SAM-methode en de huidverzorging via huidanalyse heb ik twee professionele activiteiten waarbij ik mensen letterlijk en figuurlijk help om voor zichzelf te zorgen. En dat geeft me veel voldoening! Ik heb echt inzicht gekregen in wat ik doe en daar ben ik Katlijn heel dankbaar voor.”

Naar waarde geschat

De opleidingstrajecten van OpmerKelijk zijn bijzonder intens en zetten aan tot zelfreflectie. Ze brengen aan het licht welke onderliggende oorzaken je van je doel afhouden en ze houden een spiegel voor. “Door over jezelf te reflecteren, kom je uiteindelijk jezelf tegen. Dat is soms confronterend, maar altijd leerrijk. Ik heb zo mezelf naar waarde leren schatten. Vroeger wist ik bijvoorbeeld niet welke tarieven ik moest hanteren. Hoeveel was ik waard? Katlijn liet mij inzien dat je als coach grenzen moet stellen en dat je een echte meerwaarde bent. Veel coaches werken heel hard, maar krijgen daar weinig voor terug. Ik voel me nu heel goed met mijn prijzen omdat ik weet dat wat ik doe waardevol is.”

Gouden tips

Katlijn gaat de confrontatie niet uit de weg. Ze stimuleert je en daagt je op een positieve manier uit. Zo bereikt ze de vooraf bepaalde doelen. “Katlijn houdt rekening met je persoonlijkheid en respecteert je standpunten, maar geeft altijd haar eigen mening zonder je iets op te dringen. En dat werkt. Ze is zo ervaren dat ze de valkuilen van ondernemen kent. Ze behoedt je voor fouten. Ik was nieuw in de coachingwereld en Katlijn heeft me tips en tricks gegeven die me tijd en geld hebben bespaard. Haar aanpak is arbeidsintensief. De schrijfopdrachten tussen twee sessies maakt dat ze voortdurend in je hoofd zit. Ze laat je niet los. Maar dat loont. Intellectueel én financieel!”

www.dichter-bij-jezelf.be.

Wil je ook een vernieuwend concept en een duidelijke branding om nog meer uit je zaak te halen? Kies dan voor het OpmerKelijk businesstraject. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.