Vanessa Bosmans, zaakvoerster van Passion & Soul Coaching

Vanessa Bosmans geeft coachings en workshops aan mensen die actief zijn in de zorgsector of een zorgende functie hebben, zodat zij zichzelf vol passie kunnen blijven geven zonder daarbij hun eigen grenzen te overschrijden. Als zelfstandige thuisverpleegster had Vanessa aangevoeld dat er een behoefte was aan die dienstverlening. Daarom volgde ze een coaching om haar idee in de praktijk te brengen. Maar het resultaat was voor haar te vaag en niet professioneel genoeg. Bovendien bereikte ze niet de juiste mensen. Ze had de hulp van een brandingexpert nodig om met een helder concept en een duidelijke profilering haar merk op een sterke manier in de wereld te zetten. En die hulp vond ze bij Katlijn.

Vanessa: “De coaching die ik volgde, leverde niet het gewenste resultaat op. Alles was te zweverig en het was voor mij ook nog niet helemaal duidelijk wat ik belangrijk vond en waar ik naartoe wilde. Ik moest mijn concept beter uitwerken en benoemen. Ik merkte ook dat ik er niet in slaagde om goed over te brengen waar ik precies voor stond. Via mond-tot-mondreclame kwam ik bij Katlijn terecht. Ik ging langs voor een intakegesprek en had onmiddellijk een goed gevoel. Dat is heel belangrijk voor mij, want ik ben een gevoelsmens en moet een klik hebben met de mensen met wie ik samenwerk. En die had ik met Katlijn. Zij begreep mij en mijn behoeften heel goed.”

Confronterend traject

“Het businesstraject is intens. Je moet jezelf blootgeven en Katlijn doet je echt nadenken over je zaak. Ze stuurt voortdurend bij en brengt je terug naar de essentie. Dat is soms confronterend en je komt jezelf dan weleens tegen. Katlijn ging daar heel goed mee om en bleef altijd de focus behouden. Ze voelt je heel goed aan. Het businesstraject was een mentale uitdaging en zeker de moeite waard. Ik weet nu precies wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken.”

Stap voor stap

“Katlijn reikt je heel veel aan. Samen hebben we gezocht naar de juiste doelgroep voor mijn aanbod. Dat ik zou focussen op de zorgsector was het resultaat van een intensieve zoektocht. Katlijn heeft elk facet van mijn branding vormgegeven en gestructureerd. Alles wat je nodig hebt om je merk als een sterk merk te profileren komt aan bod in het businesstraject. In elke sessie boek je vooruitgang. Zo bereik je stapsgewijs je doel. En met je brandingplan heb je een blijvend houvast. Het is de essentie van je merk waar je altijd naar kan teruggrijpen om volgende stappen te zetten.”

Hoge lat

“De eerste drie woorden die in mij opkomen als ik aan Katlijn denk zijn betrokken, meedenkend en doortastend. Katlijn haalt je uit je comfortzone. Dat is nodig als je wil groeien. Ze legt de lat heel hoog voor zichzelf én voor jou. Dat is je garantie op een sterk eindproduct. Ik ben dan ook heel tevreden over onze samenwerking en heb het businesstraject al aan andere onderneemsters aangeraden.”

www.passionandsoulcoaching.be

Is jouw business toe aan een rebranding? Wil jij ook meer structuur in je aanbod brengen? Kies dan voor het businesstraject van OpmerKelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.