Trui De Boitselier, zaakvoerster van Studio Fenix

Trui De Boitselier is een vrouw met een missie. Ze helpt als personal trainer mensen om hun sportieve doelen te bereiken en wijst hun de weg naar een gezondere levensstijl. Omdat het na twee jaar tijd was om met Studio Fenix een volgende, gerichte stap te zetten, volgde Trui het businesstraject van OpmerKelijk.

Trui: “Ik ben heel ambitieus en als ik iets doe, dan doe ik het goed. Daarom wilde ik professionele hulp om een succes te maken van de groeifase waarin ik met mijn zaak was beland. Ik was vooral op zoek naar begeleiding om mijn merkidentiteit te bepalen, mijn doelgroep af te bakenen en te ontdekken hoe ik die doelgroep kon aanspreken met een helder concept, de juiste branding en een goede communicatie. Een collega-onderneemster vertelde mij over Katlijn. Nadat ik naar een event van OpmerKelijk was geweest, heb ik een afspraak gemaakt voor een gesprek. Ik had meteen een goed gevoel bij Katlijn en ben in het businesstraject gestapt.”

Concept op maat

De aanpak van Katlijn sloeg meteen aan. “Ik vind de manier waarop het businesstraject is opgebouwd heel sterk. Je begint met een screening van de huidige situatie en bepaalt daarna waar je naartoe wilt. Katlijn helpt je om in te zien wat je wilt en wat je moet doen om dat te realiseren. Ze ziet kansen, mogelijkheden en USP’s waar je zelf nooit aan had gedacht. Vervolgens ga je samen met haar op zoek naar het juiste concept om die ideale situatie te bereiken. Je krijgt dus maatwerk en dat vind ik de grote kracht van het businesstraject. Nu weet ik waarvoor ik sta en kan ik die boodschap ook helder overmaken aan mijn klanten.”

Doelstellingen bereiken

“Een businesstraject is heel uitgebreid en raakt aan alle aspecten van je onderneming. Je denkt niet alleen na over je concept, maar ook over je aanbod, je prijssetting en alle andere zaken die belangrijk zijn voor je zaak. Katlijn houdt werkelijk met alles rekening en bewaart op elk moment het overzicht. En ze maakt elk facet ook concreet. Op het einde van het traject krijg je een brandingplan. Daarmee heb je alle informatie en kennis in handen die je nodig hebt om aan de slag te gaan en je doelstellingen te bereiken.”

Het goede voorbeeld

“Katlijn is een aangename vrouw. Het is heel gemakkelijk om met haar samen te werken. Ze is heel professioneel en geeft zelf het goede voorbeeld. Als je ziet hoe zij haar zaak presenteert, hoe ze blogt en haar website onderhoudt, dan denk je meteen: dat wil ik ook. Haar aanpak inspireert. Ik kan haar diensten dan ook aan iedereen aanraden die op zoek is naar professionele begeleiding om zijn zaak met een sterk concept en een heldere branding te doen groeien.”

www.phoenix-personalfitness.com

Wil jij ook een doordacht concept en een sterke branding voor je onderneming? Volg dan het businesstraject van OpmerKelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.