Saskia Goffin, zaakvoerster van Licht-aan

Saskia Goffin weet wat het is om plots geen energie meer te hebben. Twee jaar geleden betaalde ze de prijs voor haar jachtige bestaan en kreeg ze een burn-out. Een onaangename ervaring … met een positief gevolg. Want Saskia moest zich professioneel heroriënteren en vond haar passie: als zelfstandige relaxatiespecialiste helpt ze volwassenen en kinderen om in deze hectische tijden innerlijke rust te vinden. Om met stevige fundamenten en een sterk concept aan haar nieuwe professionele leven te beginnen, volgde ze het businesstraject van OpmerKelijk.

Saskia Goffin: “Mijn burn-out was voor mij een wake-upcall. Zo kon ik niet meer verder. Ik werkte in de zorgsector en terugkeren was geen optie. Ik volgde een aantal opleidingen en ontdekte dat mensen helpen ontspannen met massagetechnieken helemaal mijn ding was. Ik wilde zelfstandige relaxatiespecialiste worden. Mijn man is ook zelfstandige en we gingen samen een businesstraject volgen voor zijn zaak. Om praktische redenen moest hij op het laatste moment afzeggen. Gelukkig kon ik zijn plaats innemen om zo mijn eigen business sterk in de wereld te zetten. De eerste keer ging ik met een klein hartje naar Katlijn, want ik wist niet wat ik mocht verwachten. Maar ons eerste gesprek was heel positief en gaf me echt zin om eraan te beginnen!”

De juiste aanpak

“De werkwijze van Katlijn is super. Ze gaat samen met jou op weg en doet je over elk aspect van je onderneming nadenken. Ze zet alles stap voor stap in een verslag na elke afspraak. Zo wordt alles heel duidelijk. Na elk sessie werd mijn merk tastbaarder. Daarnaast geeft Katlijn je zoveel bouwstenen en leidt ze je op zo’n manier naar de juiste inzichten dat alles bijna als vanzelf duidelijk wordt. Haar aanpak is een echte boost voor je zelfvertrouwen. Katlijn is bovendien heel positief en straalt veel energie uit. Ze bereidt elk gesprek grondig voor en zorgt voor de juiste woorden op elke plaats. Zo klopt elk detail van je branding.”

Sterke reputatie

“Ik kende een aantal mensen die met OpmerKelijk hadden samengewerkt en die vertelden allemaal hetzelfde: Katlijn is gewoon de top in haar vak. En ze heeft haar reputatie tijdens ons traject helemaal waargemaakt. De naam van mijn bedrijf, Licht-aan, is bijvoorbeeld een vondst van haar. Mijn man en ik hadden ook gebrainstormd over namen, maar die waren veel te mainstream. Licht-aan past helemaal in mijn concept en symboliseert perfect wat ik doe : mensen helpen om hun licht opnieuw aan te steken of te doen blijven branden wanneer het moeilijker gaat. Ook mijn slogan ‘Als je lamp even uit is’klopt helemaal met mijn branding. Ik ben gewoon supertevreden over mijn traject en heb de diensten van Katlijn al aan anderen aangeraden. Beginnende zelfstandige ondernemers die een vliegende start willen nemen, moeten zeker het businesstraject volgen. Het is de investering meer dan waard!”

www.licht-aan.be

Is jouw business toe aan een rebranding? Wil jij ook meer structuur in je aanbod brengen? Kies dan voor het businesstraject van OpmerKelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.