Riet Verheyen, zaakvoerster van Uw Gastvrouw

Riet Verheyen geeft met Uw Gastvrouw een stem aan jouw boodschap. Of het nu gaat over een event, bedrijfscontent of het uitwerken van een onvergetelijk moment: Uw Gastvrouw levert keer op keer sterk presentatiewerk. En hoewel Riet heel goed wist waarmee ze bezig was, bleek het niet zo simpel om haar activiteiten naar potentiële klanten te vertalen. De behoefte naar een afgebakend kader voor haar business was groot.

Meer juiste klanten

“Met Uw Gastvrouw verzorg ik al jaren het betere presentatiewerk. Toch was het voor mij niet altijd zo simpel om uit te leggen wat ik exact deed. Mijn zaak had nood aan een kader waarmee ik meer, en vooral ook de juiste klanten zou aantrekken. Op aanraden van Caroline Van Dijck van FarmFun kwam ik in contact met Katlijn. En ik moet zeggen, de klik was er meteen!

Doorheen onze gesprekken schepte Katlijn meer en meer klaarheid over mijn business. Dankzij het creatieve concept heb ik een heel duidelijk beeld in mijn hoofd en omschrijf ik met gemak mijn zaak naar potentiële klanten toe. De drie pijlers van mijn concept – uw event presenteren, uw bedrijfscontent presenteren en uw onvergetelijke moment presenteren – zitten er bij mij ondertussen echt ingedramd.”

Een bijbel voor mijn merk

“Het brandingtraject doorlopen geeft trouwens veel voldoening. Enerzijds krijg je een externe kijk op je dienstverlening, waardoor je je een stuk zekerder voelt van je zaak. Anderzijds word je zelf ondergedompeld in je eigen product of dienst. Je moet er je tijd voor nemen en ‘huiswerk’ maken. Je leert er zoveel van bij! Superleuk was dat. Ik ga onze gesprekken echt wel missen.

Op het einde van het traject heb je een heuse bijbel in handen. Het brandingplan biedt mij een houvast en is tegelijk een handige uitvalsbasis voor bijvoorbeeld mijn grafisch vormgever.”

Een droom die uitkomt

“Tijdens mijn traject heb ik ervaren hoeveel kennis van zaken Katlijn heeft. Ook haar enthousiasme is buitengewoon. Ze komt bovendien heel creatief uit de hoek. Zo zorgde ze ervoor dat mijn nieuwste tak als vrouwelijke dj eruit springt. Ze denkt echt mee over welke speciale dingen ik kan doen om me anders te profileren op de markt.

Wat ik helemaal straf vind, is het netwerk van Katlijn. En het feit dat ze het ook actief voor haar klanten inzet. Ik loop al jaren rond met het idee dat het fantastisch zou zijn om als presentatrice gesponsord te worden door een kledingketen. Toen Katlijn me vroeg naar een van mijn dromen als onderneemster, kwam dat er dan ook spontaan uit. En je kan al raden wat er gebeurde na wat telefoontjes van Katlijn: ik schitter nu in kleding van Ziffiks en The Fashion Store. Super, niet?”

Enthousiasme werkt aanstekelijk

“Ik ben superenthousiast over het brandingtraject. Ik raad OpmerKelijk dan ook graag aan ondernemers aan die hun zaak willen omdopen tot een sterk merk. Een goed gevoel van bij de start, een fijne samenwerking én een duidelijk brandingplan: daar mag je op rekenen als je met Katlijn en haar team in zee gaat.”

www.uwgastvrouw.be

Streef jij ook naar een sterke branding om jouw bedrijf uniek in de wereld te zetten? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

BewarenBewaren

BewarenBewaren