Petra Rubens, zaakvoerster van Talent4People

LinkedIn is hét zakelijke onlinenetwerk. Professionals gebruiken het platform om interessante contacten te leggen en om zichzelf en hun bedrijf voor te stellen. Petra Rubens, zaakvoerster van hr-kantoor Talent4People, is al jaren een intensieve LinkedIn-gebruiker. Uit haar brandingtraject bij OpmerKelijk bleek nog maar eens hoe belangrijk LinkedIn is binnen de communicatiestrategie van Talent4People. Zowel voor werving en selectie als voor hr-advies.

Efficiënte aanpak

Petra: “Na het businesstraject wilde ik graag een professional laten kijken naar mijn persoonlijke profiel en naar het profiel van onze bedrijfspagina. Eigenlijk een evaluatie van wat ik de voorbije jaren zelf in elkaar geknutseld had via trial-and-error. In tweede instantie wilde ik ook graag praktische tips en tricks, want ik wil mijn tijd zo efficiënt mogelijk gebruiken. Sofie had vooraf naar mijn verwachtingen gevraagd. Zo konden we meteen gericht aan de slag gaan.”

Puntjes op de i

Een consequente stijl in al je bedrijfscommunicatie, dat is belangrijk als je je branding serieus neemt. Sofie checkte vooraf de profielen en zette de puntjes op de i. Zo leerde Petra ook dat links tussen je sociale media, je profielen en je website cruciaal zijn.

Petra: “De opleiding zat meteen goed. We gingen praktisch aan de slag, meteen op mijn pc en met mijn sociale media. Zo kon ik de concrete tips onmiddellijk toepassen. Sofie gaf me ook de structuur en de achtergrond van LinkedIn mee, waardoor ik een veel klaardere kijk op het medium kreeg.”

LinkedIn-app om kort op de bal te spelen

Petra installeerde op advies van Sofie de LinkedIn-app op haar smartphone en speelt nu sneller op de bal: “Maar de communicatie van Talent4People kan natuurlijk altijd nog beter … Ik heb ambitieuze plannen voor 2017. Een nieuwe website en structureler werken met al mijn sociale media, daar ga ik voor!”


www.talent4people.be

Wil jij net zoals Petra een efficiënte LinkedIn-opleiding volgen? Mail naar sofie@opmerkelijk.be voor meer informatie.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren