Nicky Vergouwen, zaakvoerster van Save Our Shape

Nicky Vergouwen van Save Our Shape helpt dames om zich te kleden los van stereotypes. Haar bedrijf maakt naaipatronen op maat van de unieke lichaamsvorm van elke vrouw. Zoals vele andere ondernemers barstte Nicky van de ambities en ideeën, maar had ze moeilijkheden om die op de juiste manier in de wereld te zetten. Om haar concept in de juiste vorm te gieten, volgde ze een businesstraject van OpmerKelijk.

Nicky: “De ondernemersmicrobe had me flink te pakken. Ik had een ondernemingsplan uitgeschreven voor mezelf, maar dat ging alle kanten uit. Het was te ruim. Ik slaagde er niet in om mijn ambities af te bakenen en keuzes te maken. Ik had hulp nodig om alle onderdelen op elkaar af te stemmen en de juiste balans te vinden. Dankzij de sessies met Katlijn kon ik achterhalen waar mijn ware passie lag en precies definiëren wat ik wilde doen. Samen zijn we tot het perfecte concept voor mijn zaak gekomen. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat was het zeker niet. Het is het resultaat van een intense samenwerking en urenlang diepgaand denkwerk.”

Stimulerende aanpak

Nicky: “Katlijn is echt super in wat ze doet. Ze heeft zoveel ervaring en behoudt op elk moment het overzicht. Dat wil niet zeggen dat je rustig achterover kunt leunen. Je moet zelf ook aan de slag. Je reikt Katlijn de puzzelstukjes aan en zij helpt je om de puzzel op de meest efficiënte manier te maken. Elke sessie met haar is een eyeopener die je triggert en doet groeien. Dankzij het huiswerk dat je tussen twee sessies moet doen, blijf je doordrongen van je concept. Een aanpak die tot resultaten leidt.”

De ondernemer centraal

Ondernemers profileren zich meestal in overeenstemming met het imago van hun zaak. Een gegeven dat Nicky met plezier omdraaide. Nicky: “Katlijn liet me inzien dat oprechtheid essentieel is voor een ondernemer. Door met haar samen te werken zit ik helemaal in mijn concept. Ik pas mijn persoonlijkheid niet aan mijn zaak aan, maar onderneem in overeenstemming met mijn persoonlijkheid. Zo kom ik geloofwaardiger over en onderneem ik met meer zelfvertrouwen.”

Enthousiaste en empathische consultant

Nicky: “Katlijn is een begripvolle dame met klasse. Ik voelde me vanaf het eerste moment goed bij haar. Na de eerste twee zinnen van ons intakegesprek wist ik al dat ik met haar zou samenwerken. Ze benadert de mensen op de juiste manier. Ik ben heel blij dat ik het businesstraject heb gevolgd. Het heeft ervoor gezorgd dat mijn ideeën concreet vorm kregen en dat ik een sterk merk kon ontwikkelen. Nu kan ik er als ondernemer voluit voor gaan.”

www.saveourshape.be

Wil je ook een vernieuwend concept en een duidelijke branding om nog meer uit je zaak te halen? Kies dan voor het OpmerKelijk businesstraject. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

BewarenBewaren