Nele De Keyser, zaakvoerster van Orato

Nele De Keyser is een erkend familiaal bemiddelaar. Ze helpt mensen van wie de onderlinge relatie onder druk staat. Ze steunten helpt hen door een klimaat te creëren waarin ze naar elkaar luisteren en met elkaar praten. Omdat naamsbekendheid krijgen niet evident is in de wereld van bemiddeling, volgde Nele het businesstraject van OpmerKelijk.

Nele De Keyser: “Je naam maken is in mijn sector niet gemakkelijk. Ik realiseer me heel goed hoe belangrijk een goede branding en netwerken zijn voor de uitbouw van je onderneming. Daarom heb ik altijd initiatieven genomen om mijn naamsbekendheid te vergroten. Ik voelde echter aan dat ik mijn limieten had bereikt en ging dus op zoek naar professionele hulp om Orato nog beter te vermarkten. Ik kende een collega-onderneemster die een businesstraject bij OpmerKelijk had gevolgd en zij was bijzonder positief. Ik vroeg een intakegesprek aan met Katlijn en daarin werd duidelijk dat zij mij de ondersteuning kon bieden die ik nodig had.”

Energie en inzichten

De aanpak van Katlijn kon Nele meer dan bekoren: “Katlijn is heel betrokken en haar aanpak geeft je de energie die je nodig hebt om tot de juiste inzichten te komen. Zo’n traject is een echte wisselwerking waarbij er aan twee kanten van de tafel heel hard wordt gewerkt. Dankzij de ondersteuning van Katlijn heb ik nu een helder concept en een sterke branding. Ze is erin geslaagd om de verschillende stukjes van mijn aanbod samen te brengen onder één noemer en daar een sterk merk van te maken. Ook het brandingplan dat ik kreeg, is zeer waardevol. Het maakt duidelijk waar ik voor sta, wat ik wil bereiken en hoe ik efficiënt en op een goede manier op mijn bestemming raak.”

De lat ligt hoog op alle vlakken

Katlijn is wie ze is. Ze kent haar vak en speelt geen rolletje. Ik heb geen verschil gemerkt tussen de vrouw en de consultant Katlijn. Ze is altijd even enthousiast, gedreven en vriendelijk. Ze legt de lat niet alleen hoog voor zichzelf, maar ook voor de mensen die ze begeleidt. En dat is goed, want zo word je voortdurend uitgedaagd en gedwongen om na te denken over je zaak.”

Stappen gezet

“Het traject heeft mij gegeven wat ik nodig had. Het is nog te vroeg om de resultaten van mijn branding financieel vertaald te zien, maar ik heb met de begeleiding van Katlijn meer dan één stap vooruitgezet. Ik heb een helder concept, weet waar ik voor sta en kan dat ook op een goede manier aan mijn doelgroep communiceren. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de rest wel snel zal volgen.”

Het aangename aan het nuttige gekoppeld

Ook het OpmerKelijk Netwerk ervaart Nele als een meerwaarde. “Katlijns netwerk is enorm. Het is heel fijn om daar deel van uit te maken. Ik heb al veel interessante mensen ontmoet en professionele banden kunnen aanhalen. Als Katlijn een mooie connectie ziet tussen twee mensen die elkaar nog niet kennen, dan stelt ze een netwerkkoffie voor waarbij je elkaar leert kennen bij een lekker kopje koffie. Zo koppel je meteen het aangename aan het nuttige. De conclusie? Het businesstraject is een absolute aanrader voor iedereen die zijn bedrijf op de juiste manier wil profileren.”

www.orato.be

Wil je ook met een duidelijke branding je bedrijf doen groeien? Volg dan het businesstraject van OpmerKelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.