Mieke Detailleur, zaakvoerster van Rust in je hoofd

Lifecoach Mieke Detailleur van Rust in je hoofd helpt kinderen, ouders en volwassenen om zich goed in hun vel te voelen. In deze almaar drukkere tijden luisteren we niet meer naar onze gevoelens en hebben we vaak te kampen met een vol hoofd. Het gevolg? We voelen ons onrustig en ongelukkig. Mieke helpt de mensen die ze coacht om zich meer bewust te worden van wat ze echt willen, zodat ze sterker in het leven staan. Compenseren ze hun onrust met ongezonde voeding? Dan brengt Mieke ook rust in hun buik.

Omdat Mieke meer mensen gericht wilde helpen, had ze nood aan een doordacht concept en een sterke branding voor haar zaak. Een kolfje naar de brandinghand van Katlijn Voordeckers. Mieke: “Ik was lifecoach-afslankconsulente in bijberoep. Zo ontdekte ik dat ik het fantastisch vind om mensen te helpen om gelukkig te worden. Jammer genoeg wist ik tot voor kort niet goed hoe ik de overstap naar een leven als zelfstandig consultent kon maken. Tot ik het boek Onderneemster zkt. sterk merk van Katlijn Voordeckers en Sara Reymen las. Toen besefte ik dat Katlijn de missing link was om van mijn zaak een sterk merk te maken.”

De moeite meer dan waard

Het enige bezwaar dat Mieke had, was van praktische aard. Mieke: “OpmerKelijk is een bedrijf in Limburg en zelf woon ik in Oost-Vlaanderen. Het leek er dus op dat die afstand een samenwerking met Katlijn in de weg zou staan. Maar na het verhelderende intakegesprek was er geen enkele twijfel meer: ik was overtuigd van de expertise van Katlijn en moest en zou met haar samenwerken. De afstand is achteraf trouwens een meerwaarde gebleken. Want tijdens het traject krijg je heel veel denkwerk voorgeschoteld. En dan is een autoritje van anderhalf uur ideaal. Ik had mijn huiswerk vaak al klaar als ik thuiskwam.”

Doelgerichte en doordachte aanpak

“Katlijn is echt heel goed in wat ze doet. Ze verstaat de kunst om uit je te halen wat in je zit en die informatie vervolgens in een perfect passend brandingjasje en concept te gieten. Zo’n traject is heel intensief en haar aanpak vergt veel energie, maar je krijgt er ook ongelofelijk veel voor terug. Dankzij het idee van Katlijn om verschillende trajecten aan te bieden, aangepast aan mijn doelpubliek, kan ik efficiënter werken en nog meer mensen helpen. De nieuwe bedrijfsnaam die ze bedacht, Rust in je hoofd, dekt ook echt de lading van wat ik doe. Voor ik met Katlijn samenwerkte, had ik nog nooit gehoord van USP of ESP, terwijl dat toch fundamenten zijn voor een succesvolle branding. En dat zijn maar twee voorbeelden. Katlijn bekijkt je concept en idee vanuit alle mogelijke invalshoeken. Ze heeft oog voor elk detail. We hebben samen uren figuurlijk gepuzzeld en van alle puzzelstukjes een mooi en stevig geheel gemaakt.”

Mateloos geloof

“Ik had al eens begeleiding gevolgd bij andere bedrijven, maar dat was helemaal niet vergelijkbaar met het traject bij OpmerKelijk. Andere trajecten of opleidingen focussen vooral op je zwaktes en proberen die sterker te maken. Katlijn vertrekt vanuit je sterktes en laat je echt ontdekken hoe jij je kunt onderscheiden van je concurrenten. Ze gelooft in je potentieel als ondernemer en is betrokken bij jouw zaak. Ze gaat zelfs rond de tafel zitten met de partners waarmee jij wilt samenwerken, zoals een grafisch vormgever of webdesigner, om ervoor te zorgen dat die de gevoeligheden en aandachtspunten van je branding respecteren. Als ik je dan ook nog vertel dat ze een enorm groot netwerk van professionele ondernemers heeft en je met veel plezier in contact brengt met mensen die jou kunnen helpen, dan begrijp je helemaal waarom ik zo enthousiast ben over Katlijn en over dit traject.”

www.rustinjehoofd.be

Wil je ook een vernieuwend concept en een duidelijke branding om nog meer uit je zaak te halen? Kies dan voor het OpmerKelijk businesstraject. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.