Martine Vandevoordt, zaakvoerster van Mamoso

Zijn kleur en interieur niet je ding? Wil je je kantoor of woning wat meer cachet geven met een handig kant-en-klaarpakketje? Of zoek je leuke spulletjes om je interieur mee op te fleuren? Dan is Martine Vandevoordt van Mamoso je vrouw! Martine is een architecte met een passie voor interieurstyling. Je kunt bij haar terecht voor kleur- en interieuradvies en ze runt ook een webshop met duizend-en-een interieuraccessoires. Omdat ze een jaar na de oprichting van haar zaak vaststelde dat haar business niet zo vlot liep als ze wilde, vroeg ze Katlijn om hulp. Het doel: haar merk versterken en haar onderneming een boost geven.

Martine: “Een vriendin van me had een Facebook-training bij Katlijn gevolgd en sprak vol lof over haar. Haar enthousiasme prikkelde mijn nieuwsgierigheid en ik nam een kijkje op de website van OpmerKelijk. Toen ik daar de testimonials las, was ik ervan overtuigd dat Katlijn de ideale persoon was om mij te helpen. De verhalen van die vrouwelijke ondernemers waren zo herkenbaar. Ik ben heel blij dat ik Katlijn heb ontmoet, want dankzij haar coaching zit mijn onderneming nu op het juiste spoor.”

Eindelijk duidelijkheid

Te veel willen doen is een valkuil voor veel startende ondernemers. Martine: “Ik ondernam met te weinig samenhang en mijn focus was veel te breed. Katlijn heeft mij doen inzien dat ik mijn concept meer moest afbakenen en me beter toespitste op een welomschreven doelgroep. Nu is alles heel duidelijk voor mij. Ik heb een concept waarin ik 100 % geloof, ik weet wat ik wil én wat ik moet doen om dat te bereiken.”

Motiverende coach met veel creativiteit

Martine: “Katlijn is een heel toffe dame die erg sterk is in motiveren. Ze doet je met creatieve en uitdagende opdrachten tot de juiste inzichten komen. Maar vergis je niet: als het nodig is, aarzelt ze niet om heel direct te zijn en je te zeggen waar het op staat. Een aanpak die wonderwel werkt. En haar creativiteit uit zich op heel veel vlakken. Ze kijkt echt verder dan iemand anders en denkt out of the box. Ik ben zelf ook heel creatief, maar zij scoort op dat vlak toch nog beter. De naam Mamoso bijvoorbeeld: dat is mijn creatie, maar Katlijn heeft de betekenis Match Mood & Solutions eraan gekoppeld.”

Sterk netwerk

Vrouwelijke ondernemers die andere vrouwelijke ondernemers willen helpen en ondersteunen, neemt Katlijn op in haar OpmerKelijk Netwerk. Martine: “Ik ben net met mijn bedrijf gestart en ben dus nog niet zo actief in het netwerk. Ik bekijk het op dit moment wat vanaf een afstand, maar ben er wel van overtuigd dat het een meerwaarde is. Je komt er in contact met mensen die in jouw schoenen staan. Ik merk dat de bereidheid om te helpen heel groot is. Op termijn wil ik daarom ook zeker meer actief gaan netwerken.”

Een aanrader voor starters

“Het businesstraject van OpmerKelijk is een must voor startende onderneemsters. Je haalt er zoveel uit! Wanneer je het traject hebt gevolgd, is het helemaal helder wat je kan en wil doen en op welke manier. Bovendien krijg je een heel uitgebreid brandingplan mee naar huis, op maat van jouw onderneming. Je hebt dus op elk moment een sterk referentiewerk om op terug te vallen.”

www.mamoso.be

Wil jij ook een doordacht concept en een sterke branding voor je onderneming? Volg dan het businesstraject van OpmerKelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.