Marleen Deleu, zaakvoerster van The Flex Academy

Toekomstgerichte oplossingen zoeken voor bedrijven om hun flexibele arbeid te organiseren en het inkoopbeleid voor hun HR-diensten te optimaliseren. Dat is kort samengevat de corebusiness van Flex Academy. Zaakvoerster Marleen Deleu koos er na een lange carrière in loondienst voor om op eigen benen te staan en een zaak op te richten. Omdat ze hulp kon gebruiken bij de uitwerking van haar concept en branding, klopte ze aan bij Katlijn van OpmerKelijk.

Marleen Deleu: “De professionele omstandigheden waarbinnen bedrijven tegenwoordig moeten opereren, veranderen voortdurend. Dat zorgt ervoor dat ze nood hebben aan flexibele structuren en oplossingen om hun arbeid te organiseren. En dat is wat ik met The Flex Academy wil realiseren. Na een carrière van 28 jaar in loondienst, koos ik ervoor om zelfstandig onderneemster te worden. Om die nieuwe stap in mijn professionele leven goed aan te vatten, had ik nood aan ondersteuning en begeleiding bij de conceptualisering en branding voor mijn bedrijf. Het businesstraject van OpmerKelijk zorgde voor het perfecte lanceringsplatform voor mijn nieuwe carrière.”

Meer dan een marketingcoach

“Katlijn is veel meer dan iemand met ervaring en expertise in branding en marketing. Ze is een geïnspireerde, aanmoedigende en geruststellende coach die perfect aanvoelde waarnaar ik op zoek was. Dat ze zelf ook ooit de stap van werknemer naar zelfstandige zette, zorgde voor een extra dimensie. We hebben heel intensief gewerkt aan een duidelijke strategie en branding voor The Flex Academy, maar ze heeft me ook geleerd om op te komen voor mezelf. In het begin was ik aarzelend en wat terughoudend, maar Katlijn heeft me laten inzien dat ik door mijn ervaring best mag zeggen ‘hier ben ik’.”

Een duidelijk kader

Katlijn zet duidelijke kantlijnen uit. Een aanpak die Marleen op prijs stelde. “Katlijn schept vanaf het eerste moment een duidelijk kader. Dit gaan we doen en zo gaan we het aanpakken. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Ze is ook heel strikt: een afspraak is een afspraak. Maar die aanpak werkt, want hoewel een businesstraject intensief is, vliegt de tijd om. Het enthousiasme van Katlijn werkt ook aanstekelijk. Ze barst van de energie en is echt betrokken bij jouw zaak. En wat heel knap is: alles wat ze belooft, maakt ze ook waar.”

Een uitgebreid netwerk

“Een absolute meerwaarde van de coachings van Katlijn is dat ze ook haar uitgebreide netwerk voor je openstelt. Zo ontmoet je mensen die voor jou en je onderneming een echte meerwaarde kunnen bieden. Als beginnende onderneemster is je netwerk klein, maar dankzij Katlijn kom je snel met de juiste mensen in contact.”

Efficiëntie als sleutelwoord

Efficiëntie en betrokkenheid zijn ongetwijfeld de twee sleutelwoorden in het businesstraject van OpmerKelijk. De professionele aanpak van Katlijn zorgt ervoor dat je tijd en geld bespaart. Ik heb haar coaching dan ook al met overtuiging aan anderen aangeraden.”

www.theflexacademy.be

Wil je ook een vernieuwend concept en een duidelijke branding om nog meer uit je zaak te halen? Kies dan voor het OpmerKelijk businesstraject. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.