Marijke Vandebroek, zaakvoerster van Human Results

Samen met een team 12 experten begeleidt Marijke Vandebroek van Human Results werknemers en ondernemers bij hun carrière, zodat ze beter kunnen functioneren in hun job of hun onderneming. Hun aanpak sloeg aan en vorig jaar kende Human Results dan ook een gestage groei. Het resultaat? Marijke was het overzicht een beetje kwijt en zocht hulp om meer structuur te brengen in haar zaak met een helder concept, een sterke branding en een duidelijke communicatie naar de juiste doelgroep.

Marijke: “We zijn in één jaar van 1 naar 12 medewerkers gegroeid. Het gevolg? Ik voelde dat mijn bedrijf zijn eigenheid aan het verliezen was. Ik had meer structuur en professionalisering nodig en zocht iemand die mij kon helpen met de uitwerking van een onderscheidend concept om mijn boodschap duidelijk en in de juiste bewoordingen met de wereld te delen. Ik ken Katlijn uit een vorig professioneel leven toen we beiden in de banksector actief waren. Ik ben haar altijd blijven volgen en wist dus heel goed bij wie ik moest zijn. Door onze groei en de toenemende concurrentie van loopbaancentra, was het nodig om ons sterker en duidelijker te profileren. En dan kun je nergens beter zijn dan bij een expert in branding zoals Katlijn Voordeckers.”

Intens én intensief

Het OpmerKelijk Businesstraject is intens en dringt door tot de kern. Marijke: “In het begin vond ik het traject ontzettend moeilijk. Ik heb me meer dan één keer afgevraagd waar ik aan begonnen was. Het is echt confronterend om je aanbod en expertise in een werkbaar concept te gieten, omdat je tijdens dat proces jezelf als ondernemer en als mens tegenkomt. Je beseft dan pas hoeveel werk je nog hebt en waar de knelpunten zitten. Gelukkig kon ik altijd terugvallen op Katlijn. Ze houdt op elk moment het overzicht en heeft het hele proces voor mij heel erg vergemakkelijkt. We zijn begonnen met de klanten van Human Results in kaart te brengen en hebben op basis van hun psychografische behoeften een concept met drie pijlers uitgewerkt: Professionals, Business en Training. Toen we die drie pijlers hadden bepaald, kwam ik tot rust en verliepen de sessies beter. Nu ben ik blij dat ik heb volgehouden en ik ben dankbaar voor de steun en de structuur die Katlijn me heeft geboden.”

De juiste woorden

“Katlijn heeft niet alleen structuur gebracht, maar ook baanbrekend werk verricht om met de juiste woorden aan onze (potentiële) klanten duidelijk te maken waar wij voor staan. Dat was niet gemakkelijk. Ik vond het heel moeilijk om onze dienstverlening en meerwaarde glashelder te formuleren. Maar Katlijn heeft me de tijd gegeven om uit die impasse te geraken door mij enkele extra denkoefeningen te geven. En toen werd alles duidelijk. Katlijn is sterk in je communicatie afstemmen op je branding. Zonder haar zou ik er nooit in geslaagd zijn om met de juiste woorden naar buiten te treden.”

Coaching en consulting

De no-nonsenseaanpak van Katlijn viel in de smaak. “Katlijn is positief ingesteld.  Ze denkt met je mee en bouwt verder op je input, maar zorgt ervoor dat je altijd bij de essentie blijft. Ze is heel gefocust en resultaatgericht en biedt je de houvast die je nodig hebt. Haar begeleiding is een mix van coaching en consultancy. Ze legt de lat hoog voor de mensen die ze begeleidt, maar ook voor zichzelf. Die veeleisendheid werkt, want het brandingplan dat je krijgt, is echt helemaal af. Het is een kapstok waarop je blijvend kunt terugvallen. Ik ben heel tevreden met het resultaat van mijn begeleiding. Wil je als ondernemer meer uit je zaak halen, dan is het zeker de moeite om het OpmerKelijk Businesstraject te volgen.”

www.humanresults.be

Wil jij ook een doordacht concept en een sterke branding voor je onderneming? Volg dan het businesstraject van OpmerKelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.