Lieve Bynens, zaakvoerster Zonder Twijfel

De doelgroep van Zonder Twijfel? Jongeren en volwassenen die zoeken naar professionele begeleiding om doelgericht de juiste stappen in hun studie of beroep te zetten. Zaakvoerster Lieve Bynens helpt hen om vanuit hun mogelijkheden zonder twijfel te leren plannen, structureren, studeren en kiezen. Persoonlijke toets gegarandeerd! Lieve speelde al enkele jaren met het idee van Zonder Twijfel, maar kwam er niet toe om haar droom in de praktijk te brengen. Ze had hulp nodig om haar idee in een werkbaar concept te gieten en haar zaak op de juiste manier aan de wereld te tonen. Daarom koos ze voor een businesstraject bij OpmerKelijk. Het resultaat? Een ijzersterk concept en een glasheldere branding.

Lieve: “Het idee van Zonder Twijfel speelde al vele jaren in mijn hoofd. Ik wist dat ik behoefte had aan begeleiding en het spreekwoordelijke duwtje om de stap te zetten en mijn idee concreet uit te werken. Maar ik twijfelde om de sprong te wagen. Het enige voordeel van mijn twijfels? Ik had meteen een naam voor mijn zaak! Ik kende Katlijn van vroeger en wist dus dat ze heel goed is in wat ze doet. Ik ging op intakegesprek en voelde meteen een klik. Katlijn was de persoon die ik nodig had!”

Diepgaande gesprekken, de sleutel tot een helder concept

“Ik had twee grote tools die ik wilde gebruiken voor Zonder Twijfel: het ‘Jong Talentenspel’ waarin jongeren hun talenten ontdekken en leren inzetten zodat ze goede keuzes maken en vol zelfvertrouwen de volgende stap kunnen zetten. En ‘Snel Leren = Leuk Leren’ waarbij de focus ligt op motivatie, planning, snellezen, structureren en geheugentechnieken. Het probleem was dat ik er niet in slaagde om die twee te koppelen en in een werkbaar concept te gieten. Maar door met Katlijn te praten, werd alles duidelijk. Ze vraagt heel erg door, waardoor je tot de juiste inzichten komt. Ik kreeg tijdens die gesprekken ook de bevestiging die ik nodig had. En die gaf Katlijn me niet zomaar om me te sussen, want ze zei wel degelijk altijd waar het op stond. Een absolute meerwaarde! Want zo weet je zeker dat de keuzes die je maakt en de beslissingen die je neemt, goed zijn.”

Klaar voor wat er komt

Kies je voor een businesstraject bij OpmerKelijk? Dan kies je ook voor … huiswerk. Want Katlijn vraagt je om vooraf na te denken over verschillende zaken. Jouw input en haar eigen inzichten gebruikt ze vervolgens om elke sessie heel grondig voor te bereiden en uit te werken. Lieve: “Je krijgt ook na elke sessie huiswerk mee. Dat heb ik als heel positief ervaren. Oké, het is stressvol en niet altijd gemakkelijk te plannen want je hebt altijd tijd te kort, maar het verplicht je om echt na te denken over je zaak. Bovendien focust Katlijn niet alleen op de korte maar ook op de lange termijn, waardoor je al een aantal dingen klaar hebt wanneer je zaak uiteindelijk begint te lopen. Een heel geruststellend en aangenaam gevoel. Aan het einde van een traject krijg je ook een uitgebreid brandingplan mee dat Katlijn volledig op maat van je bedrijf heeft uitgewerkt. Een hele handige tool die je kunt blijven gebruiken! Het plan geeft aan waarvoor je staat en hoe je jezelf wilt profileren. Erg nuttig wanneer je later bijvoorbeeld samenwerkingsverbanden wilt sluiten. Geïnteresseerde partijen weten meteen welke richting jij uit wilt en hoe je daar wilt raken.”

Een correcte consultant

Als je met Katlijn samenwerkt, weet je op elk moment waar je staat. Lieve: “Katlijn is zeer to the point en gaat door tot ze zelf helemaal tevreden is met het resultaat. Ze is heel correct: ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Ze begeleidt je werkelijk van a tot z en houdt daarbij altijd rekening met je persoonlijkheid. Ik vond het bijvoorbeeld niet gemakkelijk om een prijs voor mijn dienstverlening te bepalen, maar samen met Katlijn ben ik erin geslaagd om een prijssetting te vinden waar ik me goed bij voel.”

Zeker doen

“Het businesstraject is een echte aanrader. Het maakt alles zo duidelijk en zet de puntjes meer dan op de i. Bovendien krijgt je zelfvertrouwen een boost, want je weet perfect waarvoor je staat en daardoor verdwijnen je twijfels. Ook het OpmerKelijk Netwerk is fantastisch. Allemaal zelfstandige onderneemsters die elkaar tips en advies geven. De gunfactor in dat netwerk is echt … opmerkelijk. Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet en dat ik nu oprecht en zonder twijfel mijn zaak kan benoemen.”

www.zondertwijfel.be

Is jouw business toe aan een rebranding? Wil jij ook meer structuur in je aanbod brengen? Kies dan voor het businesstraject van OpmerKelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.