Lies Deboiserie, zaakvoerster van Licht Coaching

Licht Coaching helpt vrouwen om zichzelf goed te keuren en te aanvaarden zoals ze zijn. Enthousiaste zaakvoerster Lies Deboiserie leert vrouwen om van zichzelf te houden. Daardoor staan ze vol in het leven. Als een coach die gelooft in voortdurende groei, klopte ze bij OpmerKelijk aan voor antwoorden op enkele prangende professionele vragen.

Lies Deboiserie: “Ik ben als zelfstandige in bijberoep met coaching begonnen. De zaken liepen goed, maar ik had last van groeipijnen. Hoe kon ik mijn marketingstrategie nog beter in de praktijk omzetten? Hoe kon ik mijn doelgroep afbakenen en bereiken? Welke prijsstrategie moest ik hanteren? Die vragen hielden mij bezig. Toen ik Katlijn ontmoette, was ik onmiddellijk gecharmeerd door haar flair én haar kennis. De klik was er en ik schreef me in voor het businesstraject.”

Doelgericht ondernemen

De eerste stap in de groei van Licht Coaching was de duidelijke bepaling van de doelgroep: “Vroeger probeerde ik een zo breed mogelijk publiek met een zo uitgebreid mogelijk programma te bereiken. Dat werkte contraproductief. Samen met Katlijn heb ik mijn doelgroep vastgelegd. Nu coach ik vrouwen en tienermeisjes om het beste uit zichzelf te halen. Ik werk doelgericht en dat vertaalt zich in uitstekende resultaten. Bovendien implementeer ik nu gemakkelijker mijn marketingstrategie en is mijn prijssetting duidelijk.”

Streng maar rechtvaardig

No pain no gain. Een uitdrukking die ook geldt voor de coachingtrajecten van OpmerKelijk. “Katlijn is een hele professionele en enthousiaste coach die streng kan zijn als het moet. Haar kennis reikt ver en ze schoolt zich voortdurend bij. Daardoor kun je echt van haar blijven leren. Er is ook ruimte voor een persoonlijke benadering en dat biedt een ontegensprekelijke meerwaarde. Wij hebben nu nog altijd contact en dat bewijst dat er echt wel een persoonlijke band was tijdens het traject.”

Een must voor vrouwelijke ondernemers

Het businessproject helpt ondernemende vrouwen om met nog meer succes en plezier hun zaak uit te bouwen. “Ik heb het traject als enorm positief en warm ervaren. Het heeft mij als coach doen groeien. Als je een ondernemende vrouw bent en je zit wat vast of je hebt twijfels over je business, dan moet je zeker een coachingtraject bij Katlijn volgen.”

www.licht-coaching.be

Is jouw business toe aan een rebranding? Wil jij ook meer structuur in je aanbod brengen? Kies dan voor het businesstraject van OpmerKelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.