Kim Neuskens, zaakvoerster van Parlee

Mensen leren om helder en effectief te communiceren. Dat is de corebusiness van Parlee. Zaakvoerster en speech-, presentatie- en mediatrainster Kim Neuskens helpt mensen om werkelijk iets te vertellen. Ze leert hen om hun echte gevoelens en gedachten te communiceren, een speech te geven op een manier die helemaal bij hen past en effectief te spreken in de media. Kim had het gevoel dat ze drie aparte bedrijven naast elkaar had. Ook haar klanten zagen dat zo. Bovendien had ze nog veel brede ideeën voor haar zaak. Om dat allemaal in een coherent verhaal en met een sterk concept aan de buitenwereld te presenteren én te ontdekken welke professionele activiteiten ze echt wilde doen, volgde Kim het OpmerKelijk Businesstraject.

Kim: “Ik wilde komen tot de essentie van wat ik wilde doen en duidelijk maken dat alles wat ik deed tot één verhaal behoorde. En daar had ik hulp voor nodig. Ik sprak erover met iemand uit mijn netwerk die met Katlijn had samengewerkt en zij vertelde me dat Katlijn me kon helpen. Ik ging op intakegesprek en was meteen overtuigd van haar expertise. Maar om helemaal zeker te zijn dat Katlijn de juiste persoon was om mij te helpen, nam ik contact op met een aantal mensen die het businesstraject hadden gevolgd. En die reageerden unaniem: Katlijn was de vrouw die ik nodig had.”

Hard labeur

“Voor mij was het traject hard werken. Ik heb bloed, zweet, tranen en heel veel tijd in het huiswerk gestoken dat ik kreeg van Katlijn. Maar dat was allemaal de moeite waard. Katlijn is met alle feedback uren aan de slag gegaan om mij tot mijn kern te krijgen. We zijn samen tot op het bot gegaan. Ze dwong me om na te denken, daagde me uit tijdens de sessies, was altijd extreem goed voorbereid, schreef na elke sessie een verslag én had tussen twee sessies altijd nog nagedacht over wat we al hadden bereikt. En meestal leidde dat tot een verdieping of finetuning. Kortom: we zijn samen op pad gegaan en hebben met ons tweeën het juiste concept voor mijn zaak gevonden.”

 De ideale mix

“Ik zou Katlijn geen coach noemen. Ze doet veel meer dan coachen. Een coach haalt uit je wat in je zit door de juiste vragen te stellen. Katlijn is ook een trainer. Iemand die je dingen aanleert en samen met je aan de slag gaat om hetgeen je geleerd hebt in de praktijk te brengen. Ze is de ideale mix van een coach en een trainer. En ze was ook mijn klankbord. Ik vond het heerlijk om een sparringpartner te hebben om mijn ideeën mee te delen en af te toetsen!”

Het goede bevestigd

“Ik ben heel tevreden over mijn samenwerking met Katlijn. Al het goede dat haar klanten me hadden verteld, werd bevestigd. Katlijn heeft haar tijd genomen om mij te begeleiden. Ze hanteert een gestructureerde aanpak, maar voelt perfect aan wanneer ze die structuur moet loslaten. En ze durft op een positieve manier tegen je ingaan. Dat is heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen!”

www.parlee.be

Heb jij ook interesse in het businesstraject van OpmerKelijk? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.