Kim De Backer, zaakvoerster van Voel je goed instituut

Kim De Backer van Voel je goed instituut is gespecialiseerd in holistische esthetiek die vertrekt vanuit emotie, expressie en energie. Met haar gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en workshops neemt Kim haar klanten mee naar een wereld waarin genieten, welzijn en harmonie centraal staan. Na een bezoek aan haar instituut straalt hun huid, zijn ze herboren en voelen ze zich goed tot in hun essentie. Om haar verhaal op een duidelijke en gestructureerde manier te kunnen communiceren, vertrouwde Kim op de brandingexpertise van Katlijn.

Kim: “Ik had het concept voor mijn instituut wel voor ogen, maar slaagde er niet in om van alle puzzelstukjes een mooi en samenhangend geheel te maken. Ik had vroeger al eens met Katlijn samengewerkt en wist dat zij heel gestructureerd en creatief was. De ideale persoon dus om mij te begeleiden. Daarom nam ik opnieuw contact met haar op voor een intakegesprek.”

Mee met het verhaal

“Hoewel ik Katlijn al kende, was het intakegesprek geen formaliteit voor mij. Ik ben geen klassieke schoonheidsspecialiste en heb in mijn aanpak heel veel aandacht voor het innerlijke en het energetische. Een innerlijke blokkade of een trauma vertaalt zich in een uiterlijke expressie. Ik wilde weten of Katlijn zich voldoende kon inleven in mijn verhaal, zodat ze het nadien concreet kon vertalen naar mijn branding. En dat is haar perfect gelukt. Ze luisterde met veel belangstelling en een open geest naar mij, en ik voelde dat ze mij begreep. Dat bleek uit haar reacties en de vragen die ze stelde. Na mijn intakegesprek wist ik honderd procent zeker dat Katlijn de persoon was met wie ik moest samenwerken.”

Drie samenhangende pijlers

“Ik kwam bij Katlijn aankloppen met mijn puzzelstukken ‘uiterlijk’ en ‘innerlijk’. Het is heel knap hoe zij dat in een concept heeft gegoten met drie samenhangende pijlers: expressie, emotie en energie. Het was een hele uitdaging om die drie pijlers precies te definiëren, zodat het heel concreet werd zonder zweverig over te komen. Met de juiste vragen en diepgaande opdrachten van Katlijn ben ik daarin geslaagd!”

Ondersteuning bij de uitwerking

“De ondersteuning die Katlijn biedt, stopt niet als je businesstraject is afgelopen. Je brandingplan bevat bijvoorbeeld ook waardevolle informatie om je branding in de praktijk te brengen. Zo stelt Katlijn een hele websitestructuur voor je op, bepaalt ze het kader voor je huisstijl en geeft ze richtlijnen en advies om op de juiste manier te communiceren. Ze stelt haar netwerk voor je open en verwijst je door naar betrouwbare professionals die je kunnen helpen met de concrete uitwerking van je branding, zoals een grafisch vormgever en een copywriter. Bovendien volgt ze die uitwerking ook op om er zeker van te zijn dat je branding helemaal tot uiting komt.”

Samen op weg

“Katlijn is een professionele consultant die altijd heel goed voorbereid is. De opdrachten die ze je geeft, zijn helemaal afgestemd op jouw situatie. Bovendien creëert ze een veilig kader waarin je jezelf kwetsbaar durft opstellen. Ik zat bij haar als Kim en niet als klant nummer zoveel. Als je met haar samenwerkt, ben je samen op weg. En dat is een aangenaam gevoel. Ik ben blij dat ik het brandingtraject heb gevolgd en kan de dienstverlening van Katlijn aan iedereen aanbevelen die hulp nodig heeft bij de creatie en uitwerking van zijn concept.”

www.voeljegoedinstituut.be

Heb je net zoals Kim hulp nodig om van jouw puzzelstukken een mooi geheel te maken? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.