Kelly Esseldeurs, zaakvoerster van Partess

Partess is een coachprakijk voor ondernemers en zelfstandigen die vooruit willen. Kelly Esseldeurs is zaakvoerder van Partess. Als gecertificeerd coach, gespecialiseerd in ondernemerschapsontwikkeling, begeleidt zij (kandidaat)ondernemers en zelfstandigen in het versterken van hun ondernemersvaardigheden en bedrijfsvoering, ter bevordering van hun persoonlijk groeiproces als ondernemer. Hierdoor staan ze sterker in hun schoenen en worden ze beter in het management van hun zaak, in elke fase van hun ondernemerscarrière en bedrijf. Om haar ideeën als coach te leren concretiseren, volgde Kelly het businesstraject van OpmerKelijk.

Kelly: “Je kunt onmogelijk van alle markten thuis zijn. Daarom is het belangrijk dat je je laat bijstaan in de dingen waar je minder kaas van hebt gegeten. Ik had heel veel ideeën over mijn coaching, maar ik wist niet goed hoe ik dat in een aanbod kon concretiseren. Katlijn heeft veel kennis van marketing en werkt ook heel gedreven en professioneel. Ze hield me een spiegel voor en deed me nadenken over wat ik precies wilde doen en hoe ik dat aan mijn doelgroep kon duidelijk maken. Nu ben ik mij veel bewuster van de kracht van strategisch communiceren en van de noodzaak om elke doelgroep anders te benaderen.”

www.facebook.com/Partess

Wil jij ook een doordacht concept en een sterke branding voor je onderneming? Volg dan het businesstraject van OpmerKelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.